Liga 1

Se întruneşte o "comisie" a Ligii 1 pentru a rezolva problemele de arbitraj? Crăciunescu ar fi de acord să participe

Crăciunescu spune că ar accepta să discute cu toţi conducătorii cluburilor din Liga 1 pentru a rezolva problemele din arbitraj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 noiembrie 2011

Vasile Şiman i-a propus lui Ion Crăciunescu în emisiunea Versus, pe GSP TV, o întrevedere a preşedinţilor de club din Liga 1 la care să participe şi preşedintele CCA, în care să se ia măsuri pentru a rezolva problemele din ce în ce mai mari de arbitraj

"Dacă preşedinţii de cluburi se reunesc, eu vin la discuţii. Poate punem la punct o colaborare, cum să facem. E o mentalitate pe care o au arbitrii noştri şi care trebuie schimbată. Noi trebuie să-i aducem cu faţa către regulament, forţa le-o dă regulamentul", a spus Ion Crăciunescu la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Preşedintele CCA a anunţat că va impune teste fizice mai dificile pentru arbitri şi a spus că după părerea sa, Augustus Constantin ar fi trebuit să acorde penalty pentru Tg. Mureş la henţul lui Marcos Antonio:

"Augustus Constantin a condus bine, dar a greşit la acea fază, trebuia să dea 11 metri. A considerat că şi jucătorul de la Tg. Mureş a atins mingea cu mîna, a fost o greşeală de interpretare.

În iarnă vom înăspri testele fizice, noi le avem pe cele impuse de UEFA şi FIFA, dar vom implementa unele cu exigenţe mai mari. Arbitrii trebuie să fie mereu aproape de fază pentru a lua decizia corectă".

În minutul 14, la un corner al celor de la Tg. Mureş, Subotici, în duel cu Marcos Antonio, a trimis mingea cu capul spre poata lui Straton, dar l-a lovit pe brazilian în mînă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.