Liga 1

Copos îl înţeapă pe Dinu Gheorghe: "S-a greşit în vară"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul giuleştean vrea să aducă în pauza de iarnă doi atacanţi, un portar şi un mijlocaş central, în locul lui Apostol


George Copos e mulţumit de evoluţia echipei în această toamnă, dar spune că la iarnă mai e nevoie de modificări în lot. "S-au făcut nişte erori înaintea sezonului, trebuie să le reparăm, dacă vrem să luptăm pentru titlu", a declarat finanţatorul zilele trecute, iar Gazeta a aflat planul acestuia.

În primul rînd, şeful din Giuleşti e nemulţumit de aportul lui Iulian Apostol şi intenţionează să-i propună acestuia rezilierea contractului pentru a-l aduce în locul său pe Marian Cristescu (26 de ani). Mijlocaşul Braşovului va intra la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract. În plus, Copos vrea să mai aducă un portar cu experienţă, pentru ca echipa să nu mai stea în neexperimentaţii Straton şi Drăghia, atunci cînd Coman se accidentează.

De asemenea, şeful din Grant vrea să rezolve şi problema din ofensivă, acolo unde Pancu a dus greul în acest sezon. Cel mai probabil Sburlea va pleca sub formă de împrumut la Braşov şi în locul lui Copos vrea să aducă doi atacanţi: "Avem nevoie de întăriri în atac. Îi voi aduce lui Răzvan cel puţin un vîrf care să marcheze constant. Poate chiar doi!".


9 fotbalişti au venit în Giuleşti la începutul acestui sezon, liberi de contract sau sub formă de împrumut, cum e cazul lui Deac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.