Liga 1

"Regele" acasă la Rege » Hagi a participat la intrarea APS sub patronajul Regelui Mihai

Articol de Mihaela Simion  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Asociaţia presei sportive primeşte înaltul patronaj al Majestăţii sale regele Mihai I al României", scrie pe placheta primită de Dumitru Graur, preşedintele APS, de la principesa Margareta


Ieri seară, la Palatul Elisabeta, în prezenţa cîtorva zeci de reprezentanţi ai presei din România, dar şi a fostelor glorii sportive Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin şi Ion Ţiriac, Asociaţia presei sportive din România a primit una dintre cele mai importante distincţii: a intrat sub patronajul Regelui Mihai de România. În absenţa Regelui Mihai, "care se reface după ziua onomastică", cum a anunţat prinţul Radu Duda, placheta i-a fost înmînată lui Dumitru Graur, preşedintele APS, de către principesa Margareta.

"E o onoare să răsplătim presa sportivă din România, care are o influenţă majoră în mediul social, sportul fiind cel mai mare ambasador al unei ţări pe plan mondial", a punctat principele Duda. "Şi pentru noi este onorant să primim o asemenea distincţie din partea Casei Regale. Ne bucură că munca ne este apreciată la un asemenea nivel", a spus şi Dumitru Graur, preşedintele APS.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.