Nationala

Surprinzător » Piţurcă îşi asumă o parte din vină pentru situaţia în care se află Marica la Schalke

Piturca isi trage o parte de vina din nereusita lui Marica

Articol de Viorel Tudorache, Cristi Preda (foto)  —  joi, 10 noiembrie 2011

La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Belgia de vineri, 21:45, Antena 1, liveTEXT GSP.ro şi m.GSP.ro, comentat la Radio GSP, Victor Piţurcă şi-a asumat din vina transferului nereuşit al lui Ciprian Marica la Schalke.

"Ciprian avea oferte din Spania şi din Anglia şi poate că sînt şi eu vinovat că l-am sfătuit să rămînă în Germania. Îi va fi foarte greu să joace acolo, cred că are nevoie de o schimbare", a declarat selecţionerului despre atacantul pe care nu l-a convocat pentru dubla cu Belgia şi Grecia. Marica a devenit jucător liber de contract în vară, după ce s-a certat cu cei de la Stuttgart, şi a semnat cu Schalke, acolo unde cîştigă 2 milioane de euro pe sezon, cît lua şi de la şvabi.

"Sper să joace, totuşi, pentru că altfel este exclus să-l chem la naţională. Şi dacă nu va juca meci de meci îl voi selecţiona, dar dacă nu evoluează deloc, nu are rost să vină", a mai spus Piţurcă.

Dacă a refuzat orice declaraţie pe subiectul "Florin Costea", despre Mutu a precizat că "e evoluat bine cu Lecce, chiar dacă Cesena a luat bătaie, 0-1. Nu e important că nu a dat gol, mi s-a părut că stă bine fizic".

Prezent la conferinţă, Daniel Niculae, revenit la echipa naţională după un an şi o lună, a declarat că "e greu de spus dacă ne putem califica la Euro 2014. Naţionala nu mai este la nivelul aşteptărilor".




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.