Liga 1

Fanii lui Dinamo ameninţă că nu vor veni la Derby de România!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii ”cîinilor” au transmis conducerii clubului că nu sînt absolut deloc de acord ca şocul cu Steaua să se dispute pe Arena Naţională


Suporterii dinamovişti pur şi simplu nu vor să mai audă de echipa favorită. Cu toate că Ciobotariu şi compania conduc în clasamentul Ligii 1 şi se întorc acasă după un 3-2 de senzaţie pe terenul lui CFR Cluj, ultraşii au anunţat deja că nu vor popula stadionul din Ştefan cel Mare la meciul de sîmbătă, cu Voinţa Sibiu. "Vor fi din nou doar cîteva sute sau mii de oameni, vom continua protestele împotriva şefilor!", au precizat ieri liderii galeriei.

Ei au anunţat că există posibilitatea să boicoteze şi Derby de România, de la începutul lunii viitoare, în cazul în care acesta se va juca pe Arena Naţională, aşa cum vor Nicolae Badea şi ceilalţi oficiali. "Acţionarii noştri visează la cai verzi pe pereţi, îşi închipuie că într-o seară geroasă de decembrie vor umple ditamai stadionul! Noi pur şi simplu nu vrem acolo, garantăm că n-o să ne prezentăm în tribune! Pe Steaua am bătut-o mereu în ultimii ani acasă, adică în Ştefan cel Mare, tot acolo vrem să se joace şi de data asta. Aceeaşi opinie o au şi alţi dinamovişti din ţară. Pe «Dinamo» umplem sigur stadionul, asta e casa noastră!", au mai spus fanii.

3.125 e media spectatorilor de acasă a lui Dinamo în acest sezon, una dintre cele mai slabe din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.