Liga 1

Starurile, în pericol! Dănciulescu, Niculae şi Cătălin Munteanu s-au accidentat la Chişinău

Dănciulescu a fost pus la pămînt de "lupii galbeni" din Chișinău

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 14 noiembrie 2011

Niculae, Dănciulescu şi Cătălin Munteanu au fost loviţi de adversarii de la Dacia Chişinău (1-2), iar dinamoviştii au protestat după meci, mai ales că toţi trei vor lipsi cel puţin două zile de la antrenamente

E de neconceput Dinamo de acum fără Marius Niculae, Ionel Dănciulescu şi Cătălin Munteanu! Starurile echipei formează nucleul ofensiv al celui mai bun atac din ţară şi toţi trei au ieşit cu contuzii după amicalul de sîmbătă seară, de la Chişinău, 1-2 cu Dacia. Cei doi atacanţi şi mijlocaşul ofensiv vor lipsi de la antrenamente timp de două zile, însă se speră recuperarea lor pînă sîmbătă seară, la meciul cu Voinţa Sibiu, din Ştefan cel Mare. Totuşi, Ciobi are de gînd să nu mai accepte astfel de amicale, de teamă să nu-i fie loviţi jucătorii.

"Sînt foarte supărat, fiindcă nu mi se pare normal ca la un meci de verificare, la un meci care marchează 12 ani de la înfiinţarea unui club, unde noi am venit cu inima deschisă, să fim loviţi din start şi adversarul să joace numai la intimidare. «Danciu», Marius şi Cătălin se puteau accidenta foarte grav. Oricum, bine nu le e. OK, a fost un test util, dar puteam plăti scump", a declarat ieri Ciobi.

Dacia Chişinău - Dinamo 2-1 (1-0)
Au marcat: Dedov (22), Orbu (90-pen) / R. Stănescu (90Ă3)
Dacia: Matiughin - Celio dos Santos, Ilescu, Atanackovici, Dimovschi - Mihaliov (Alomerovici 79), Onica (De Araujo 90Ă2), Cojocari, Dedov (Tumbasevici 67) - Krkotici (Orbu 67), Pavlov (Nechaev 56). Antrenor Igor Dobrovolski.
Dinamo: G. Curcă - Scarlatache (Cazacu 73), Dr. Grigore, Moţi, Pulhac (Burnea 46) - L. Rus, Pătraşcu (Albert 72), C. Munteanu (R. Stănescu 82) - M. Niculae, Dănciulescu, L. Ganea (Ţucudean 59). Antrenor Liviu Ciobotariu.
Spectatori: 5.000
Eliminare: L. Rus (89)

Negocieri dure
În Gazeta de duminică, membrii galeriei dinamoviste au ameninţat că vor boicota Derby-ul de România, dacă şefii vor duce la bun sfîrşit ideea de a evolua pe Naţional Arena: "Vrem să jucăm în Ştefan cel Mare, acolo e casa noastră, acolo am bătut-o mereu pe Steaua în ultima vreme, iar terenul este mai bun, o spun jucătorii. Nu ne interesează succesul de casă pe care-l vizează acţionarii. Nu ne vom prezenta pe Naţional Arena, pe Dinamo sigur vom umple stadionul". Ciobi a punctat ieri: "Deocamdată, nu mă gîndesc la meciul cu Steaua sau la locul de disputare a partidei. Vedem săptămîna viitoare unde vom juca sigur. Acum e important doar meciul de sîmbătă, cu Voinţa Sibiu".

Pulhac: "Rezist"
După 4 luni de la ultima apariţie pe teren, şi atunci tot într-un amical, în stagiul din Austria, Cristi Pulhac (27 de ani) a jucat sîmbătă seară din nou după problemele multiple pe care le-a avut la tendonul din zona inghinală. Fundaşul stînga a evoluat doar primele 45 de minute, din raţiuni tehnice. "Vin după o perioadă destul de mare de absenţă, se resimte asta, însă încerc să mă readaptez din mers la cerinţele echipei. Rezist, sînt OK", a declarat ieri apărătorul.

Borcea vine la Derby
Cristi Borcea are în plan să fie prezent la Derby de România la începutul lunii viitoare, fie pe 4, fie pe 5 decembrie, încă nu s-a decis ziua meciului: "Am planificat să mă întorc peste cîteva săptămîni în ţară, de abia aştept să fiu din nou în tribună la o partidă a lui Dinamo. Poate la cea cu Steaua. Momentan, o să mă internez din nou, la Miami, pentru mai vechile mele probleme medicale"

Rednic îl vrea iar pe "Puyol"
Mircea Rednic are în plan să-l ia pe Adrian Scarlatache, 25 de ani, la Hazar Lankaran, acolo unde a mai fost în această primăvară, fiind apreciat şi de către conducătorii azeri care-l porecliseră "Puyol". Formaţia "Puriului" se află pe primul loc, are obiectiv titlul şi-ar vrea să-şi rezolve problemele din defensivă cu jucătorul dinamovist. Nu este exclus ca Scarlatache să fie lăsat să plece, dar nu fără o sumă de reziliere de 250.000 de euro.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.