Auto

Din culisele cursei de la Abu Dhabi: Ecclestone l-a consolat pe Vettel, iar Mancini i-a ţinut pumnii lui Alonso

Roberto Mancini şi Bernie Ecclestone au urmărit de la cabine cursa de Formula 1 din Abu Dhabi

Articol de Bogdan Fechită  —  Sunday, 13 November 2011

La cursa de Formula 1 din Abu Shabi au asistat o mulţime de vedete care şi-au dorit să le fie alături de campionii din circuit.

Vettel a avut mult ghinion şi a fost nevoit să renunţe încă de la al doilea viraj. A trecut pe la standuri şi a încercat să revină în cursă, însă, în cele din urmă, a abandonat.

S-a retras în cabina echipei sale cu o mină dezamăgită unde a rămas pînă la sfîrşitul cursei pentru a urmări ecoluţia lui Webber, coechipierul său. Imediat a fost vizitat de biss-ul de la FIA, Bernie Ecclestone care l-a consolat şi a ţinut să îl încurajeze după eşecul din Emiratele Arabe Unite.

Alonso, susţinut de Roberto Mancini şi de regele Juan Carlos

Clasat pe locul doi în cursa de la Abu Dhabi, Alonso a avut la rîndul său susţinători importanţi. În momentul în care s-a retras pentru a doua oară la standuri şi a fost nevoit să îi cedeze înapoi primul loc  lui Hamilton, camerele video au căzut asupra lui antrenorului lui Manchester City, Roberto Mancini. Italianul a afişat o faţă tristă şi dezamăgită exact în momentul în care Alonso pierdea prima poziţie.

Este ştiut faptul că în Italia, Ferrari, echipa pentru care concurează Alonso, este cel mai iubit brand. Scuderia a rămas pe primul loc în inimile italienilor, chiar dacă în ultimii ani a pierdut din lupta cu Red Bull şi McLaren.

Un alt oaspete de marca la această cursă a fost însuşi regele Juan Carlos al Spaniei, care l-a susţinut la răndul său pe Alonso.

Cursa de la Abu Dhabi a fost cîştigată de Lewis Hamilton, iar Alonso şi Button s-au clasat pe podium. Aici ai LIVETEXT-ul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.