Liga 1

S-A DECIS: Dinamo - Steaua se joacă în "Ştefan cel Mare"!

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 14 noiembrie 2011

Borcea a anunţat aseară pe gsp.ro că acţionarii au decis ca Derby-ul de România să se dispute acasă, şi nu pe Naţional Arena, mai ales după ameninţările jucătorilor şi ale fanilor


După o săptămînă de tergiversări şi de discuţii aprinse, dinamoviştii au hotărît: Derby-ul de România se joacă în Ştefan cel Mare! La începutul lunii decembrie, meciul cu Steaua se va disputa pe gazonul propriu şi astfel se face pe plac jucătorilor, antrenorilor şi fanilor. Decizia, anunţată aseară de Cristi Borcea pe gsp.ro, vine şi ca urmare a ameninţărilor enunţate de către galeria dinamovistă în Gazeta de duminică, ultraşii afirmînd că aveau de gînd să boicoteze derby-ul, prin absenţă. "Dacă jucăm la noi acasă, umplem stadionul, dacă e pe Naţional Arena nu venim" a fost mesajul ferm al suporterilor.

Au învins fotbaliştii lui Ciobi
Şi ca urmare a solicitării publice a jucătorilor şi a lui Liviu Ciobotariu, pe de altă parte, Borcea a precizat aseară, de la Miami, după ce, a spus, a avut o discuţie şi cu ceilalţi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu: "Jucăm pe stadionul Dinamo contra Stelei, aşa vor şi fotbaliştii, am zis că e mai bine aşa. Mi-au zis că la noi acasă i-am învins mereu pe rivali. Sincer, aş fi vrut să le arătăm steliştilor ce înseamnă galeria şi suporterii lui Dinamo. Am impresia că au uitat că am fost singura echipă din România care am umplut 80.000 de locuri pe vechiul "23 August". După Revoluţie sîntem singura echipă care a adus peste 55.000 de oameni cu Manchester United, iar ultima oară, cu Lazio, s-a comentat şi în Italia ce suporteri fantastici are Dinamo!".

"Pentru mine este în regulă, însă prioritară pentru Dinamo acum este partida de sîmbătă cu Voinţa Sibiu, cînd trebuie să învingem. Mai e pînă la Derby"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

"Acasa înseamnă pentru noi stadionul Dinamo. Sîntem siguri că va fi o atmosferă fantastică făcută de fanii noştri, În plus, cunoaştem fiecare fir de iarbă"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Este o idee bună, va fi o altă emulaţie. Va fi un meci fantastic, vom avea un public ce va fierbe pentru noi, însă pînă atunci ne vom concentra la alte partide, fiindcă mai sînt 3 săptămîni pînă la Steaua"
Cristi Bălgrădean, portar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.