Leo&Cooper

Azi, ai DVD-ul cu un nou desen animat educativ, Leo şi Cooper în spaţiul cosmic » Călătoreşte printre stele!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Două noi personaje, Leo şi Cooper, îi dezvăluie copilului tău misterele Universului


Începe aventura! De la producătorii celebrului desen animat Kemy Curiosul, Gazeta Sporturilor aduce pe DVD, în premieră în România, în fiecare zi de luni, o mini serie de trei volume cu un nou desen animat educativ pentru toţi copiii: "Leo şi Cooper în spaţiul cosmic".
Cei mici vor lăsa planeta albastră în spate şi li se vor alătura lui Leo şi Cooper în peripeţiile lor din Univers: "Dacă pe Leo şi Cooper îi urmăm, multe lucruri învăţăm!".

Cine sînt Leo şi Cooper
Cele două personaje animate sînt, de fapt, doi roboţi creaţi în laborator de către doctorul Phillaton, ce reuşesc să se salveze în ultima clipă, înainte de a fi prinşi într-o Gaură Neagră. Leo este robotul cu suflet de copil, dornic să înveţe, iar Cooper este cel înzestrat cu toate informaţiile despre Univers. Cei doi au fost botezaţi Leo şi Cooper în memoria lui Galileo şi Copernicus, doi dintre cei mai importanţi astronomi ai omenirii.

Ce te învaţă Leo şi Cooper
În primul DVD, pe care-l puteţi cumpăra azi împreună cu Gazeta Sporturilor la preţul de 11,99 lei, personajele animate le prezintă copiilor sistemul solar, din care face parte şi Pămîntul. Cei mici vor afla, de exemplu, cum s-a format Pămîntul sau cîte zerouri intră în vîrsta planetei noastre.

Din călătoria alături de Leo şi Cooper, copiii mai pot descoperi că pe Lună nu pot trăi iepurii pentru că este aer, nu plouă, nu bate vîntul. De aceea, paşii primul om care a călcat pe Lună în urmă cu 42 de ani, Neil Armstrong, au rămas imprimaţi pe suprafaţa astrului.
Nu ştiai care este viteza luminii? Afli de la Leo şi Cooper!, care îţi mai dezvăluie şi că o călătorie cu maşina de la Pămînt la Soare, dacă aceasta ar fi posibilă, ar dura circa 170 de ani!

300.000 km/s este viteza luminii, adică aproximativ 1,08 miliarde de km/h

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.