Liga 1

Goian: "Steaua campioană? Să-şi găsească un stadion"

Goian spune ca stadionul este o problema mare pentru Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 November 2011

Fundaşul român de la Glasgow Rangers, Dorin Goian, a analizat problemele Stelei şi crede că dacă îşi va găsi un stadion stabil, vor creşte sanşele de a cîştiga titlul.

"Presiunea de la Steaua m-a călit. Singura problemă de acum este că nu are o casă. Sînt sigur că dacă se va rezolva situaţia cu stadionul, şansele de a cîştiga titlul vor creşte. Steaua are jucători buni".

...despre antrenorii din cariera lui

"Fiecare antrenor a pus cîte o cărămidă la cariera mea. Walter Zenga mi-a dat  posibilitatea să joc într-un campionat puternic şi pentru asta îi mulţumesc. Cu Oli am cîştigat campionatul, iar Victor Piţurcă m-a adus la naţională. Marin Barbu m-a luat de la Foresta şi m-a dus la Bacău în Divizia A. Le mulţumesc tuturor", a vorbit Goian pentru televiziunea lui Rangers.

Steaua s-a înţeles cu Primăria din Bucureşti să joace toate meciurile de anul acesta pe cel mai nou stadion din Bucureşti, National Arena, cu o capacitate de 55.000 de locuri. Pentru fiecare partidă, Gigi Becali este nevoit să scoată din buzunar cîte 20.000 de euro.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.