Liga 1

Lobby pentru naş » Lazăr i-a pus o vorbă bună lui Herea la PAOK

Ovidiu Herea

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lazăr l-a lăudat pe Herea la Boloni, care vrea să-l ia pe "decarul" Rapidului în iarnă, cînd va intra în ultimele 6 luni de contract


După Costin Lazăr şi Juliano Spadacio, plecaţi gratis anul acesta, giuleştenii sînt aproape să mai piardă un fotbalist important din postura liber de contract. Deşi George Copos a spus că Ovidiu Herea (26 de ani) e om decisiv în angrenajul echipei şi că-i va oferi prelungirea angajamentului, patronul nu a făcut nici un pas în privinţa negocierilor, iar mijlocaşul e tentat să încerce o experienţă în străinătate, mai ales că e dorit de Ladislau Boloni la PAOK Salonic, acolo unde au ajuns şi ceilalţi doi ex-giuleşteni.

Loţi a primit referinţe bune de la Lazăr, prieten bun cu Herea, Ovidiu fiind cel care i-a botezat cel de-al doilea băieţel, Nicolas Adrian, acum în vîrstă de un an şi două luni. Grecii vor să-l ademenească la iarnă cu un salariu stagional de 250.000 de euro şi să trateze cu Copos detaliile afacerii, sperînd să obţină o sumă minimă de transfer întrucît fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract.
În prezent, Herea cîştigă 160.000 de euro pe an, iar Copos intenţionează să-i ofere o creştere a veniturilor de maximum 40.000 de euro. Mijlocaşul din Grant se mai află şi pe lista lui AC Parma, din Serie A.

"Eu îmi doresc foarte mult să rămîn la Rapid. Sînt tînăr şi mai am timp să ajung în străinătate. Să vedem ce va fi, pentru că nu depinde doar de mine"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

5 rapidişti se află în aceeaşi situaţie ca şi Herea, putînd pleca gratis vara viitoare: M. Antonio, Grigorie, Pancu, Duarte şi Ezequias. În plus, vor expira şi împrumuturile lui Creţu şi Deac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.