Liga 1

Moţi reloaded » Fundaşul revine în centrul defensivei lui Dinamo

3 goluri în 15 meciuri a marcat Moți pentru roș-albi în acest sezon, în toate competițiile. A strîns 1.326 de minute

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 15 noiembrie 2011

Fundaşul de 26 de ani va reveni în centrul defensivei, alături de Grigore, urmînd ca Luchin să redevină fundaş dreapta. Scarlatache va fi sacrificat

Apostol După 3 meciuri oficiale şi aproape o lună pierdută din cauza unei contuzii forte pe coapsa dreaptă, Cosmin Moţi (26 de ani) poate să joace fără probleme, aşa că va reveni din primul minut sîmbătă seară, în meciul cu Voinţa Sibiu. Apărătorul a rezistat toată partida în amicalul cu Dacia Chişinău (1-2) şi nu a resimţit dureri.

Moţi, considerat de către dinamovişti drept cel mai sigur apărător din prezent al echipei, va putea juca fără riscuri contra ardelenilor. Revenirea lui în formula de start va impune o reaşezare, care îl elimină pe Scarlatache. Luchin trece din nou fundaş dreapta, ca şi la “naţională”, iar stoperi vor fi Moţi cu Grigore, Diabate urmînd să joace în continuare în stînga. Aceasta şi fiindcă se consideră că Pulhac mai are pînă să redevină la parametri fizici care să-i permită să joace titular în banda stîngă.

«Fotbaliştii să bată tot pînă la finele anului şi îi asigur că vor avea Sărbători mai mult decît fericite!»
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Azi, răspuns de la şefii "Naţional Arena"
Cristi Borcea a spus ferm că Derby-ul de România se va juca în Ştefan cel Mare, o idee agreată şi de Nicolae Badea, şi de Dragoş Săvulescu. Totuşi, astăzi se va lua decizia finală, întrucît dinamoviştii vor primi răspuns de la oficialii "Naţional Arena" în privinţa programului de pregătire permis pe gazon înaintea unui meci. Roş-albilor li s-a transmis că au voie să se antreneze doar între cele două careuri, cu porţi mobile, ceea ce nu prea le convine.

Şansă pentru Rafa Stănescu
Reuşita din finalul meciului cu Dacia Chişinău (1-2) îi va aduce lui Raphael Stănescu posibilitatea de a juca şi sîmbătă, în campionat, cu Voinţa Sibiu. Mijlocaşul de 18 ani a mai bifat doar 14 minute în acest sezon, cu Ceahlăul, şi speră să puncteze şi în Liga 1, după ce a marcat 4 goluri în amicalele din acest an. "Eu îmi aştept rîndul, mă pregătesc şi sper să arăt că merit să fiu la Dinamo atunci cînd se va apela la mine", a declarat tînărul internaţional.

Bakaj, împrumutat?
Sosit în Ştefan cel Mare la începutul lui 2011, albanezul Elis Bakaj (24 de ani) ar putea fi împrumutat în retur, avînd în vedere că nu s-a impus printre titularii lui Ciobotariu. Mijlocaşul ar vrea să joace mai mult, pînă acum, în acest sezon, avînd doar 259 de minute jucate în 11 partide, timp în care a marcat un gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.