Liga 1

Impresarul lui Straton sare la gîtul lui Copos: "Tinerii sînt carne de tun la Rapid!"

Din vara lui 2010, Ioniţă a strîns doar 8 meciuri pentru FC Koln, ultimul pe 4 martie

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul lui Ioniţă şi Straton, Traian Gherghişan, sare la gîtul lui Copos şi al lui Răzvan, acuzîndu-i că nu le pasă de tineri


Traian Gherghişan, agentul FIFA care a reuşit performanţa de a-l vinde pe Alexandru Ioniţă la FC Koln după doar o jumătate de sezon în Liga 1, a răbufnit la adresa alb-vişiniilor. Impresarul îi acuză că au o strategie greşită, blocînd progresul tinerilor din lot: "Copos a luat o grămadă de bani pe Ioniţă şi mai putea să ia şi pe Straton. Băiatul e văzut bine în străinătate, sînt echipe interesate de el, dar nu au cum să vină să-l vadă. Ce şanse i s-au dat?! A fost băgat doar cînd le-a ars buza, cînd s-a rupt Coman. Şi atunci a fost criticat pentru că nu a jucat bine! Păi, 1.000 de euro îi dai, de atît îţi joacă!".

Ioniţă face 200.000 de euro
Acesta a vorbit şi de posibilitatea ca Ioniţă să revină în Giuleşti la finalul turului: "Lumea nu ştie, dar iarna trecută, Copos putea să-l ia înapoi sub formă de împrumut şi să-i plătească doar lui un mic procent din salariu, restul îl suportau nemţii. A refuzat! Acum, dacă-l vrea, trebuie să-l ia definitiv şi suma nu e una mare, chiar modică pot spune, comparativ cu cît au plătit germanii pe el cînd l-au luat!". Presa germană susţine că atacantul poate pleca pentru numai 200.000 de euro.

"Copos şi, implicit, Rapidul puteau să facă o grămadă de bani de pe urma acelei «grădiniţe». A avut oferte de «afară» pentru Răduţă, Alex Coman şi Dobroiu şi le-a refuzat. Acum, băieţii sînt pierduţi!"
Traian Gherghişan, impresar FIFA

2 milioane de euro a luat Rapidul pe Ioniţă cînd l-a vîndut în Bundesliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.