Liga 1

"Cîinii" au pus ochii pe Pintilii

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cum Kone încă n-a semnat prelungirea contractului, iar Stoica şi Pătraşcu ar putea pleca la iarnă, dinamoviştii se gîndesc la "pandurul" ajuns recent la "naţională"


Dinamo are, în prezent, 3 mijlocaşi defensivi, Kone, Stoica şi Pătraşcu, însă viitorul lor în Ştefan cel Mare e incert. Africanul nu a semnat nici acum prelungirea acordului scadent în vara lui 2012, deşi şefii i-au oferit fel de fel de opţiuni, iar ceilalţi doi s-ar putea să se despartă de "cîini" la finalul turului. Tocmai de aceea, roş-albii monitorizează mai mulţi fotbalişti pe acest post, pentru ca peste o lună să înceapă asaltul pentru transfer. Printre primii pe listă este internaţionalul Mihai Pintilii (27 de ani), pe care Victor Piţurcă l-a titularizat în ultimele două jocuri ale "naţionalei", cu Belgia (1-2) şi cu Grecia (3-1).

Pînă să ia legătura cu oficialii Pandurilor, dinamoviştii nu vor să facă valuri pentru a nu ajunge să crească, artificial, cota mijlocaşului. În vara lui 2007, Pintilii a făcut pregătirea de vară cu Steaua, dar Hagi a considerat că nu merită să fie păstrat, deşi roş-albaştrii nu ar fost obligaţi să plătească nimic pe el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.