Liga 1

Răchită la Radio GSP: "Aşteptăm o galerie frumoasă formată din femei şi copii"

Valeriu Răchită se aşteaptă la un număr mare de femei şi copii la meciul cu FCM Tîrgu Mureş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 November 2011

Vivi Răchită, antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, a salutat decizia Comisiei de Recurs ca la meciul de mîine seară dintre ploieşteni şi FCM Tg. Mureş ( în direct, de la ora 18:00, la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

"Sînt bucuros, încercăm să schimbăm planul de pază pentru că era pregătit pentru cîte 30 de oficiali ai fiecărei echipe. Am făcut o adresă către prefect şi primar să anunţăm această decizie.

Este un stadion primitor. Este o oră accesibilă şi aşteptăm o galerie frumoasă formată din femei şi copii. Accesul se va face pe la tribuna a 2-a cu bilete gratuite. La tribuna 0 vor intra doar doamnele cu abonament. Sîntem primii care vom avea parte de un asemenea meci în România şi mă bucură enorm această decizie", a spus Răchită la Radio GSP.

Clubul Petrolul a primit o suspendare de şase etape după incidentele de la meciul cu Steaua, atunci cînd fundaşul Stelei, George Galamaz, a fost lovit cu pumnul de un spectaor intrat pe teren, iar portarul Ciprian Tătăruşanu a suferit o arsură pe spate în urma exploziei unei petarde aruncate din peluza suporterilor prahoveni. Ploieştenii nu aveau iniţial dreptul de a permite vreunui spectator accesul la următoarele şase partide de pe teren propriu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.