Liga 1

Ea l-a cuminţit pe Tănase!

Site-ul de mondenităţi www.stl.ro a dezvăluit numele femeii care l-a transformat pe Dodel

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul roş-albaştrilor are de mai bine de un an o relaţie stabilă cu Alexandra. De cînd e cu ea, prietenii spun despre Dodel: ”E un alt om, are cu totul altă atitudine!”


Cristi Tănase pare un fotbalist renăscut în acest sezon. Cel mai scump jucător din istoria Stelei a marcat în acest sezon de cinci ori pentru roş-albaştri în toate competiţiile, iar în ultimele trei meciuri, cu Maccabi, cu Chiajna şi cu Grecia, a înscris de patru ori, trei dintre reuşite fiind cu superexecuţii.

"Se iubesc enorm"
Ieri, site-ul de mondenităţi www.stl.ro a dezvăluit numele femeii care l-a transformat pe Dodel. Alexandra (foto) este născută în Bucureşti, a cochetat cu modelingul şi este împreună cu internaţionalul stelist de circa un an. "Cei doi se iubesc foarte mult. Spre deosebire de celelalte femei din viaţa lui, fata asta l-a schimbat pe Cristi mult în bine. Ea nu-l iubeşte pentru numele lui sau pentru banii pe care-i cîştigă, ci chiar îl iubeşte cu adevărat. Iar el e topit după ea!", a povestit pentru stl.ro un apropiat al cuplului.
După partida cu Maccabi, din Europa League, cînd a reuşit o "dublă", Tănase i-a dedicat reuşitele noii sale iubite: "Nu-i spun numele, dar se ştie pentru cine am marcat!".

A scăpat de "bombele sexy"
Pînă la relaţia cu Alexandra, Cristi Tănase a mai fost implicat în două legături amoroase. Prima a fost cea cu Iulia Tăbăcaru, o fată din Piteşti. Ziarele mondene i-au pus acesteia supranumele de "Bomba sexy", iar Dodel a renunţat la ea după ce mai multe publicaţii au scris că aceasta l-ar înşela. A doua relaţie a fost cu Diana Gureşoaie, o fată din Olteniţa din cauza căreia Tănase era să fie bătut într-un club din oraşul ei natal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.