Liga 1

Rapidist, în copilărie, ar putea ajunge la Dinamo din 2012 » Vor un Rover

Articol de Eduard Apostol, Cristi Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Cîinii” s-au interesat de golgeterul Seriei B2, argeşeanul Rover Cîrstea, care a marcat de 10 ori în 13 etape. Caracteristici: dribleur, tînăr, cuminte, conştiincios, superieftin


Dinamo a intrat în posesia CV-ului lui Rover Cîrstea, golgeterul de 22 de ani al Seriei B2, cu 10 goluri în 13 etape. Scouterii "cîinilor" l-au urmărit pe fotbalist la cîteva meciuri, după ce le-a fost recomandat, urmînd ca, la iarnă, să ia decizia finală, dacă Rover va deveni "cîine" din 2012. Cîrstea a avut un început exploziv de sezon, cu 10 reuşite în 8 etape, dar, în ultimele 5 meciuri, n-a mai punctat deloc. "A fost şi accidentat", i-au luat apărarea piteştenii.

Tînărul este catalogat ca fiind tehnic, lucru observat şi de emisarii lui Dinamo. "A cerut, din proprie iniţiativă, să locuiască în cantonamentul echipei FC Argeş, nu a vrut apartament. A zis că e mai bine aşa. Este cuminte şi conştiincios", zic colegii şi reprezentanţii clubului său.

Rover, de la un film, nu de la maşini
- Numele său nu vine de la automobilul Rover. "Mamei i-a plăcut numele unui copil pe care l-a văzut într-un film pe cînd era gravidă, a zis că e un semn, aşa că a decis să mă numească astfel", a povestit tînărul.
- Este din Mioveni, dar a venit de mic la fotbal, la FC Argeş, deşi, la un moment dat, era împins către handbal. "Vecinii şi prietenii l-au sfătuit să aleagă fotbalul, după ce l-au văzut driblînd pe maidan", au povestit oficialii piteşteni.
- Este fan Ronaldo, dar nu Cristiano, ci Luis Nazario Lima, brazilianul. De aceea este şi fan Real Madrid.
- Cînd era mic ţinea cu Rapid!


1.500 de lei este salariul lunar al fotbalistului la FC Argeş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.