Handbal

PIERDERE » Cu nasul rupt în Liga Campionilor, Patricia Vizitiu pierde Mondialele din Brazilia

Vizitiu a suferit duminică, în ultimul minut al meciului de Liga Campionilor Oltchim-Itxaco, 30-22, o fractură de piramidă nazală care o scoate din circuit minimum o lună şi jumătate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2011

Handbalista Patricia Vizitiu va rata Campionatul Mondial din Brazilia, 2-18 decembrie, DolceSport, conform antrenorului Radu Voina.

"Patricia Vizitiu a efectuat un nou control medical, iar răspunsul nu a fost pozitiv. Recuperarea ei va dura 45 de zile, astfel că nu va putea fi în echipa naţională în Brazilia. Este o mare pierdere", a declarat antrenorul naţionalei, Radu Voina, vineri, pentru Mediafax.

Patricia Vizitiu s-a accidentat grav la meciul de duminică, din Liga Campionilor, fractură de piramidă nazală. Medicii au fost mai optimişti în prima fază, dînd speranţe pentru recuperarea ei mai rapidă, astfel încît să participe la CM din Brazilia cu o mască de protecţie. Un nou examen medical la Bucureşti a adus vestea proastă pentru echipa României, care a pierdut-o şi pe Ionela Stanca, însărcinată.

Faţa nevăzută a performanţei în sport » Patricia Vizitiu şi-a rupt nasul pentru ultimul gol!

Naţionala României se află la Drobeta Turnu Severin şi va debuta vineri seară, de la ora 19.00, la Trofeul Carpaţi împotriva Ungariei. Sîmbătă va juca întîlni Macedonia, iar duminică, în ultima zi, cu Serbia. După aceste meciuri, antrenorul Radu Voina va anunţa componenţa lotului României, pentru CM din Brazilia, între 2 şi 18 decembrie, transmis de DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.