Liga 1

Galamaz titular, Bourceanu forţează » Loviţii intră cu Ceahlăul

Articol de Ionuţ Petrişor   —  sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Ilie Stan va miza din primul minut pe stoperul accidentat acum trei săptămîni, în timp ce căpitanul roş-albaştrilor are 50% şanse să evolueze

George Galamaz va juca un nou meci oficial după incidentul de la Ploieşti, cînd a fost lovit de un fan al prahovenilor intrat pe teren. Stoperul roş-albaştrilor a suferit o fractură de os zigomatic, dar va putea evolua contra Ceahlăului folosind o cască special concepută pentru el.



Gala se antrenează deja de o săptămînă purtînd noul accesoriu şi chiar a jucat 45 de minute în amicalul de sîmbăta trecută, contra echipei din Liga a III-a, Argeşul Mihăileşti.



"Nu-l loviţi în zona afectată!"

Stoperul de 30 de ani a părut atunci vizibil deranjat de faptul că e nevoit să joace cu cască pe cap, a scos-o în dese rînduri cînd aceasta îl deranja, iar la fazele fixe din careul adversar a evitat să urce. Înaintea partidei, staff-ul Stelei a discutat cu cei din conducerea Mihăileştiului pentru a le cere jucătorilor locali să nu-l lovească pe Galamaz în zona afectată.



Iliev e nepregătit fizic

De ce vrea Stan să apeleze la Galamaz pentru a face cuplu de fundaşi centrali cu Geraldo? Celălalt stoper pe care-l are la dispoziţie, bulgarul Iliev, nu e pregătit fizic pentru a duce 90 de minute. El s-a accidentat în meciul de Cupă cu Poli, cînd a suferit o leziune musculară, şi încă nu poate juca într-un meci oficial.



Căpitanul s-a antrenat normal, dar încă are dureri

Tehnicianul roş-albaştrilor nu ştie încă dacă va putea să mizeze în meciul de mîine seară, de la Piatra-Neamţ, pe căpitanul Alexandru Bourceanu. Mijlocaşul de 26 de ani a suferit o criză de rinichi, miercurea trecută, la echipa naţională şi urmează un tratament intensiv cu antibiotice. Chiar dacă ieri s-a antrenat normal alături de restul coechipierilor, Bourceanu încă are dureri puternice, iar Stan va şti cu doar cîteva ore înaintea partidei dacă va apela la serviciile sale. În cazul în care el nu va putea intra din primul minut pe gazon, atunci Bicfalvi ar putea să-i ia locul ca închizător.



19 partide a evoluat Bourceanu în toate competiţiile în acest sezon pentru Steaua



12 meciuri are Galamaz, în toamna asta, în tricoul Stelei, el marcînd şi un gol, contra lui ŢSKA în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.