Stranieri

Gest impresionant al lui Utrecht faţă de Neşu » I-au oferit un post în conducere

Neșu va continua să primească salariul de 500.000 de euro anual din partea lui Utrecht

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noul director general Wilco van Schaik i-a promis fundaşului român, accidentat grav la coloană acum 6 luni, că are asigurată o funcţie administrativă la clubul olandez


Ceea ce Gazeta a dezvăluit în urmă cu două luni în interviul exclusiv acordat de Neşu a primit ieri confirmarea. Utrecht îi va prelungi acordul fundaşului român, dincolo de scadenţa din vara viitoare. Olandezii au făcut un gest impresionant propunîndu-i lui Mihăiţă un post în conducere.

"Vrem să-l ajutăm pe Neşu. De aceea, dorim să-l păstrăm şi să-i oferim un nou contract, într-o altă poziţie în club, din clipa în care va fi în stare să o facă. Ne-am consultat cu Mihai şi familia lui şi vom ajuta fundaţia pe care vrea s-o deschidă pentru cei cu dizabilităţi. S-au realizat multe contacte cu persoane care vor să se implice în proiect", a declarat noul director general Wilco van Schaik.

Pe 10 mai, Neşu şi-a fracturat o vertebră cervicală la antrenament. A fost operat, dar a rămas imobilizat în cărucior şi acum îşi poate mişca doar capul şi mîna dreaptă din antebraţ. În urmă cu 13 zile, Mihăiţă s-a reîntîlnit cu colegii, susţinînd-o pe Utrecht la stadion în partida cu Ajax (6-4).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.