Liga 1

Subotici a învins de unul singur Petrolul cu un gol de excepţie » Trei dintr-o lovitură!

Articol de Alexandru Răducanu  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Execuţia lui Subotici din prima repriză a adus primul succes al italianului Trombetta la Tg. Mureş şi a alocat trei puncte mari din bugetul pentru evitarea retrogradării


Reacţia sonoră a miilor de copii din tribune a fost barometrul jocului de aseară. În prima repriză, aceştia mai mult au ţipat de parcă l-au văzut pe "Bau-Bau", semn că oaspeţii au avut ocazii mai multe. La prima dintre ele, ploieştenii au avut noroc cu Bornescu, portarul aflat la cel dintîi joc oficial pentru galben-albaştri respingînd în primă fază şi imediat apoi blocînd înaintea lui Subotici (19). A doua oară, n-au mai avut. Subotici n-a mai greşit şi, cu un şut-surpriză, a reuşit să bage "spiritele rele" în plasa Petrolului. Raidul spectaculos al lui Vali Negru din finalul reprizei, chiar dacă "stricat" la final de şutul lui Enescu spre acoperişul peluzei, a fost un semnal că lămpile cu petrol încă nu se stinseseră.

Răchită a început cu doi oameni noi în ofensivă repriza a doua, sperînd s-o constrîngă să-i aducă măcar un gol. Nou-intratul Roman l-a albit pe Albuţ cu un voleu din centrul careului care s-a dus însă pe lîngă (50). Se apropia însă ora de somn a copiilor şi ploieştenii au fost trimişi la nani. N-au mai reuşit o fază bună de poartă nici măcar în intervalul de zece minute cît au avut superioritate numerică. "Cu stadionul suspendat devenim candidată serioasă la retrogradare". Poate că Răchită n-a glumit.

Vivi spune tot la Recurs
Media. Duminică, de la ora 22:30, în direct pe GSP TV, este programată o nouă ediţie a emisiunii Recursul etapei. Ovidiu Ioaniţoaia îi va avea în studio pe antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, pe dinamovistul Marius Niculae şi pe mijlocaşul Universităţii Cluj, Laurenţiu Marinescu. Pentru cele mai bune întrebări adresate invitaţilor pe www.recursul.ro puteţi cîştiga tricouri cu Petrolul, Dinamo şi U Cluj!

Au protestat doar mureşenii
Aşa cum au promis, jucătorii din Liga 1 şi-au pus în aplicare protestul la adresa FRF şi LPF chiar din primul meci al rundei a 14-a. Numai că, aseară, doar ardelenii au purtat banderole albe pe braţ, ploieştenii au refuzat. Cei de la Tîrgu-Mureş au intrat pe teren şi cu un mesaj pe care se putea citi: "FRF şi LPF, respectaţi-ne!". Fotbaliştii sînt supăraţi de încetineala cu care Comisiile judecă memoriile în care sînt implicaţi, dar şi pentru că şefii fotbalului de la noi ar dori să mărească termenul la care jucătorii pot deveni liber de contract din cauza neplăţii, de la 60 la 90 de zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.