Liga 1

Restanţieri la fotbal » Oţelul a luat toate punctele cu Sportul, dar jocul a lăsat de dorit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Galaţiul a cîştigat a patra oară consecutiv şi a urcat pe poziţia a cincea, dar jocul nu a încîntat. "Studenţii" rămîn pe loc retrogradabil


Spre final de noiembrie, în Galaţi, fotbalul se converteşte în atletism. Briza Dunării e rece şi are efectul nisipului fierbinte vara, pe litoral, cînd trebuie să alergi cît te ţin picioarele ca să nu te usture. Antal a luat-o la sănătoasa în secunda 40, a ajuns faţă în faţă cu portarul "studenţilor", dar i s-a aburit privirea şi a ieşit un şut paralel cu linia porţii! Fugă multă, frig şi frecat obsesiv de mîini. Ocazii cu pipeta îngheţată. Sergiu Costin (20) a urcat lîngă Pena şi a plasat, cu o lovitură de cap, mingea sub transversală, dar Popescu lăsase deja o mănuşă acolo.

Cum nimic bun nu se întrevedea pentru echipa sa, Viglianti (49) şi-a dezmorţit glezna. A lovit bara de la 25 de metri, din lovitură liberă, iar Laurenţiu Iorga a profitat şi a împins mingea în poartă şi cu ajutorul lui Curelea. "Studenţii" au tras cu dinţii să ajungă în careul gazdelor şi, cînd au făcut-o, s-a opus Grahovac la şutul lui Lazăr (62) şi la "capul" lui Curelea (65). Apoi, Curelea şi ai lui s-au ghemuit şi au scrîşnit din dinţi, dar nu de frig, ci pentru că Antal (63) scăpase din nou singur cu Popescu. Noroc că ieri mijlocaşul a irosit tot ce s-a putut. L-a salvat rezultatul, care a urcat campioana pe locul cinci, iar Dorinel continuă să-şi facă noi calcule în lupta la titlu.

"Încă ne mai luptăm la titlu, nu cred că acest obiectiv e irealizabil. Ne gîndim deja la meciul cu Basel, vrem şi noi să facem primele puncte în Liga Campionilor"
Laurenţiu Iorga, mijlocaş Oţelul

"S-a observat din nou, clar, naivitatea proverbială a Sportului! Din păcate, cei din Regie au prea puţini jucători care să facă diferenţa cu o execuţie"
Gigi Mulţescu, ex-antrenor Sportul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.