Campionate

Pedro a revenit la antrenamentele Barçei, Guardiola trage de Abidal să semneze prelungirea contractului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2011

Atacantul echipei FC Barcelona, Pedro Rodriguez, accidentat la glezna stângă pe 25 octombrie, a revenit la antrenamente, vineri, şi ar putea fi convocat pentru meciul cu Real Zaragoza, de mîine, informează AFP.

"Marea noutate a sesiunii de antrenamente de astăzi a fost prezenţa lui Pedro, care a lucrat alături de coechipieri pentru prima dată după accidentarea de la meciul cu Granada", informează site-ul oficial al grupării spaniole. Pedro Rodriguez s-a accidentat pe 25 octombrie la glezna stângă în meciul cu Granada, perioada de indisponibilitate anunţată fiind de două sau trei săptămâni, notează Mediafax.

Antrenorul Josep Guardiola a declarat că FC Barcelona îşi doreşte "cu orice preţ" ca fundaşul francez Eric Abidal să-şi prelungească acordul cu gruparea catalană.

"Numai dacă luăm în calcul ceea ce a făcut, Abidal este un jucător unic. Şi noi considerăm că el poate continua cu acest ritm. Fizic, el este de neoprit. Clubul vrea cu orice preţ ca el să semneze prelungirea contractului. Am discutat cu reprezentanţii lui şi cu Abidal şi mi-a lăsat impresia că este recunoscător clubului. Dorinţa mea este ca el să continue, pentru binele tuturor. Şi cazul lui Alves a fost complicat. Tot ceea ce cer este ca negocierile să se desfăşoare în linişte", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

Presa iberică a scris că Abidal nu a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona, el nefiind de acord cu oferta formulată de campioana Spaniei şi a Europei. "Am primit o propunere pentru meci jucat, dar nu ne dorim un astfel de contract. După cinci ani la Barcelona, credem că Abidal are un statut. Nu este o problemă economică, este o problemă de recunoaştere", a declarat impresarul lui Abidal, David Venditelli.

Abidal are contract cu FC Barcelona până în 2012. Catalanii îi oferă o prelungire de un an şi încă un sezon în funcţie de numărul meciurilor jucate, în timp ce jucătorul vrea o prelungire de două sezoane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.