Altele

Bronz mondial pentru Irina Ciobanu şi Bernadette Szocs

Bernadette Szocs (foto) şi Irina Ciobanu au luat bronzul în Bahrain

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Irina Ciobanu şi Bernadette Szocs au cîştigat ieri medaliile de bronz la Campionatul Mondial de juniori, din Bahrain


Perechea română Irina Ciobanu / Bernadette Szocs a cîştigat ieri la Campionatele Mondiale de la Manama (Bahrain), medalia de bronz în proba de dublu.

Favorite numărul 4, Irina şi Bernadette au trecut în primul tur cu 3-2 de sud-coreencele Jung Yu Mi şi Yoo Eun Chong, la capătul unui meci în care au revenit de la 0-2! În "optimi", româncele nu au mai avut emoţii, învingînd cu 3-1 cuplul croat Mateja Jeger / Lea Rakovac. În sferturile de finală, "tricolorele" au arătat din nou o putere de revenire maximă. Conduse cu 1-0 şi 3-2 de Nina Mittelham / Petrissa Solja (Germania), Ciobanu şi Szocs au cîştigat în cele din urmă cu 4-3, asigurîndu-şi deja medaliile de bronz.

În semifinale, româncele au dat peste chinezoaicele Gu Ruochen şi Zhu Yuling, principalele favorite, cărora au reuşit să le smulgă un singur set, 1-4. Este a noua medalie a României reuşită la Mondialele de juniori, între acestea opt fiind de bronz şi una singură de argint.

Ultima medalie la dublu feminin juniori a fost obţinută în 2007, la Palo Alto (SUA), de cuplul Ioana Ghemeş / Elizabeta Samara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.