Campionate

VIDEO Real pregăteşte un nou super transfer. Perez începe asaltul la Rooney!

Rooney şi-ar putea schimba în curînd culoarea echipamentului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 November 2011

Jose Mourinho ar putea primi în următoarea perioadă de transferuri un cadou neaşteptat de la Florentino Perez: transferul lui Wayne Rooney!

Ultima campanie de transferuri a Realului nu a fost la fel intensă ca cele din anii precedenţi. Pe Santiago Bernabeu au ajuns nume mai puţin cunoscute ca Sahin, Altintop sau Coentrao.

În plus, s-a negociat intens cu Neymar, însă jucătorul a ales să rămînă în cele din urmă la Santos. Cum nici pînă acum nu s-a mai realizat vreun progres în această direcţie, oficialii Realului au decis să schimbe strategia. S-a stabilit şi prima ţintă: Wayne Rooney.

De altfel, Jose Mourinho şi-a exprimat în mai multe rînduri interesul pentru atacantul lui Manchester United, iar acum Florentino Perez este pregătit să îi respecte această dorinţă.

Pentru a perfecta transferul, Real intenţionează să pună pe masă o sumă de 60 de milioane de euro pentru Manchester United, potrivit goal.com. În schimb, lui Rooney i se va oferi un salariu de nouă milioane de euro pe an. La United atacantul încasează cu trei milioane de euro mai puţin.

Real Madrid se menţine lider în Primiera Division după victoria cu 3-2 în deplasare cu Valencia. Vezi aici VIDEO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.