Liga 1

De ce a fost Mihai Costea cel mai slab stelist la Piatra-Neamţ » Noapte albă pentru Cruduţa

Articol de Ionuţ Petrişor  —  marți, 22 noiembrie 2011

Cu o zi şi jumătate înaintea plecării spre Moldova, atacantul roş-albaştrilor şi-a aşteptat iubita pînă la 5 dimineaţa în locuinţa acesteia din Bucureşti


Relaţia dintre Steaua şi Mihai Costea se înrăutăţeşte de la o zi la alta. În timp ce la echipă situaţia sa este una dezastruoasă, Costea junior o duce perfect în viaţa amoroasă. De circa două săptămîni, atacantul oltean trăieşte o poveste de dragoste cu Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos de la "Un show păcătos".

Nopţi pierdute în aşteptarea ei
Vîrful de 23 de ani a fost surprins în urmă cu zece zile de paparazzii Libertatea ieşind din blocul în care locuieşte Daniela Crudu. De atunci, cei doi sînt, practic, nedespărţiţi. Nici Costea II şi nici vedeta Antenei 1 nu au negat pînă acum relaţia. Pentru că programul lor este unul destul de diferit, aceştia fac mari sacrificii pentru a sta cît mai mult timp împreună. Ziua, Mihai este la antrenamente, iar seara, fata este prezentă la emisiune.

Un personaj din anturajul celor doi a povestit un episod întîmplat în urmă cu patru zile şi care demonstrează perfect de ce Costea are în ultima perioadă evoluţii dezastruoase. "O posibilă explicaţie pentru faptul că Mihai joacă din ce în ce mai prost este şi viaţa de noapte agitată pe care a început să o aibă de cînd e împreună cu Daniela. De exemplu, joi spre vineri noapte acesta a aşteptat-o pînă la cinci dimineaţa să vină de la club, acolo unde ea era la o petrecere. Şi nu e prima dată cînd se întîmplă asta. Ea are contracte de respectat, care se derulează mai ales noaptea, iar el e prea îndrăgostit ca să o lase singură!", a mărturisit o sursă a Gazetei.

Fosta iubită îl acuză de viaţă extrasportivă
Pînă la relaţia cu Daniela Crudu, Mihai Costea a fost implicat într-o legătură cu Oana Popa, o tînără din Vîlcea. Aceasta a povestit acum două săptămîni în Cancan că nu-l mai recunoaşte pe fostul iubit: "E curios că de cînd s-a despărţit de mine, el nu mai joacă bine. Eu spun doar atît: cînd era cu mine avea o viaţă de noapte liniştită, dar acum totul s-a schimbat şi pierde nopţile!".

Gigi vrea să-i despartă
Patronul Stelei îl acuză pe Florin Costea pentru toate problemele apărute la echipă şi că-l influenţează pe fratele său. "Mihai nu îmi dădea sms, frati-su l-a pus! E un golan, merge la Vîlcea şi joacă poker. Cred că are ceva la «bibilică». Mi-a propus să încheie conflictul cu Bourceanu după ce se bat într-o cameră. Auzi propunere! E un golan. Dacă e aşa cocoş o să-l pun să se bată cu Fane, bodyguardul meu, nu cu Bourceanu. Pe Mihai nu-l dau afară, pentru că am plătit bani pe el şi oricum e mai bun decît Florin".

Lui Becali nu i-a ieşit programul de sex
În momentul în care a aflat de legătura dintre Costea şi Crudu, Gigi Becali a spus că va lua măsuri pentru ca fotbalistul să nu aibă nopţi pierdute. "O să le fac eu program de sex, să nu aibă băiatul probleme pe teren. Îi spun de pe acum: să «lovească» repede şi să se culce, altfel riscă să-i tremure genunchii!", prefaţa patronul stelist legătura dintre cei doi.

Tănase s-a cuminţit
Un alt jucător stelist cu probleme în viaţa amoroasă a fost Cristi Tănase. Mijlocaşul stelist a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi cu Diana Gureşoaie, iar nopţile pierdute cu acestea au făcut ca fotbalistul să aibă un randament mai mult decît modest pe teren. De curînd, Dodel are o relaţie cu Alexandra, o tînără care l-a cuminţit pe "decarul" roş-albaştrilor. Iar lucrul ăsta s-a văzut în acest sezon, cînd Tănase are reuşite de senzaţie şi la echipa de club, şi la "naţională".


Dezastru în cifre:
Parametru Mihai Florin
minute jucate 81 90
şuturi pe poartă 0 2
dueluri cîştigate 2 3
driblinguri reuşite 1 0
acţiuni reuşite (procent) 49% 52%

4,00 este media notelor GSP ale lui Florin Costea. Fratele său are o medie de 5,42

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.