Liga 1

Greu şi pentru arbitri la Rapid - Gaz Metan

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Kovacs a luat 3 decizii foarte bune, dar a gafat la eliminarea lui Bozo, iar asistentul Nica a validat un gol îndelung contestat de oaspeţi


Partida de aseară nu a fost una deloc uşoară pentru brigada de arbitri. "Centralul" Istvan Kovacs a avut două faze grele pe care le-a judecat aproape perfect. Mai întîi, în minutul 43, a dictat corect penalty şi l-a eliminat pe Ciucă, după ce stoperul medieşean l-a lovit cu piciorul în faţă pe Surdu. Apoi, în minutul 80, la duelul din careul gazdelor dintre Bozovici şi Avram a luat decizia care se impunea, arătînd lovitură de la 11 metri, însă s-a înşelat trimiţîndu-l la cabine pe muntenegrean.

Cea mai importantă hotărîre i-a aparţinut însă asistentului Cristian Nica, la o fază extrem de dificilă, cînd Rapidul a revenit în avantaj. În minutul 81, Pancu a executat o lovitură liberă, Teixeira a trimis cu capul, iar Marcos s-a ferit pentru ca mingea să intre în poartă. Gazul a contestat reuşita alb-vişiniilor, acuzînd că brazilianul se afla în ofsaid, dar şi că balonul nu a depăşit linia porţii în totalitate. Nici măcar reluările TV nu au putut demonstra cu exactitate dacă golul Rapidului a fost sau nu valabil. Dacă în privinţa ofsaidului se pare că Frăsinescu îl ţine în joc pe Antonio, la gol pare mai degrabă că mingea nu a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

"Meciul a fost prea frumos ca să mă apuc să contest arbitrajul. Oricum, eu nu fac asta niciodată"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.