Liga 2

Marian Iancu e hotărît să nu mai investească nimic la Timişoara: "Nu mai dau bani!"

Articol de Adrian Bucur  —  marți, 22 noiembrie 2011

Patronul timişorenilor spune că firma pe care o patronează nu va mai investi în echipă


- Domnule Iancu, Poli are trei dureri de cap acum, Brezinsky, Sepsi şi plata salariilor către jucători. Cum arată viitorul Timişoarei?

- Nu mă mai întrebaţi lucruri care sînt ştiute de toată lumea. Am anunţat că aştept pe cineva care să cumpere 50 la sută din acţiuni. Nu am nevoie de nici un ban din ce am investit, trebuie doar să vină cineva să investească în echipă. Sînt lucruri pe care le spun de foarte multă vreme, dar nu mă ascultă nimeni.

- Bun, dar cum se vor rezolva problemele cu Brezinsky şi Sepsi? Cea cu Brezinsky pare cea mai stringentă.
- Dacă se rezolvă bine, dacă nu, la revedere! BkP şi Marian Iancu nu mai investesc. Dacă se vor găsi bani, bine, dacă nu, asta este! Pentru Sepsi sîntem la FIFA şi ne judecăm în continuare cu Benfica. Nu comentez dacă se poate găsi o soluţie dacă el va reveni în Portugalia.

- A apărut şi problema cu jucătorii care se plîng că nu sînt plătiţi...
- Asta este, foarte bine că se plîng. Este vreunul care a plecat de aici şi care să nu fie nostalgic? Să joace fotbal, să muncească şi să se plîngă că o duc rău. Din păcate, aceasta este viaţa românului în aceste zile.

- Se pot rezolva problemele dacă clubul va încasa banii pe transferul lui Pantilimon în ianuarie?
- Banii se pot primi în vară, nu este obligatoriu să vină acum. Am tras demult semnalul de alarmă. Dacă nu vine nimeni, plătim datoria care o mai avem de plătit către Fisc, în jur de 1,4 milioane de lei, şi cu asta basta. Ne retragem dacă nu vine nimeni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.