Liga 1

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Costea 1: ”Florin e bun doar de ospătar” :D

Articol de Ovidiu Minea   —  miercuri, 23 noiembrie 2011

Borcea l-ar vrea pe Costea cel mare la Dinamo, dar Cornel Dinu a dat de pămînt cu fotbalistul: ”Ce să caute la noi? Să-l ia Cristi la el, la Miami!”

"Finul m-a sunat să-mi spună că-l vrea pe Florin Costea la Dinamo!" a fost anunţul fulminant făcut de Gigi Becali la GSP TV. Patronul roş-albaştrilor a spus că oferta "cîinilor" nu este singura pe care o are pentru atacantul pe care l-a făcut măscărici după evoluţia de la Piatra-Neamţ: "Şi Porumboiu îl vrea, dar trebuie să mă gîndesc bine că poate-şi revine băiatul la ei şi fac o greşeală că-l dau!".



Primul care a reacţionat la posibila trecere a vîrfului de 26 de ani în Ştefan cel Mare a fost fosta mare glorie dinamovistă, Cornel Dinu. "Noi avem atacanţi, ce să caute Florin la Dinamo?! Ne băgăm bomba în casă?! Costea e bun doar de ospătar, ar trebui să-l ia Borcea la el, la Miami!". :)



Becali nu i-a rămas dator administratorului delegat de la Dinamo: "Domnul Dinu să se facă el ospătar, să nu se ia de Florin! Credeţi că se ia vreodată Borcea după Dinu sau după Săvulescu?". Apoi a spus că s-a răzgîndit în privinţa cedării fraţilor Costea: "M-a sunat Dinu Gheorghe şi mi-a spus că fac o greşeală dacă aş renunţa la ei. Mi-a zis să-i cedez doar dacă iau 1,5 milioane de euro pe ei. Gata, nu-i mai vînd, Florin are numai 26 de ani, m-aş oftica rău dacă şi-ar reveni tocmai la Dinamo!".



2 goluri are Florin Costea în tricoul Stelei: unul cu Oţelul (2-1), în Liga 1, şi unul cu Maccabi Haifa (4-2), în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.