Rugby

Graham Henry a refuzat postul de antrenor al Angliei! "Am nevoie de timp pentru a mă recupera"

Graham Henry nu ar refuza să preia o echipă care participă la Cupa Europei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 noiembrie 2011

Fostul antrenor al echipei de rugby a Noii Zeelande, Graham Henry, recentă învingătoare a Cupei Mondiale, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a refuzat să candideze pentru postul vacant de antrenor al echipei Angliei.

"Sînt în continuare sub contract pînă în martie cu federaţia neo-zeelandeză şi nu am nici o dorinţă să antrenez o formaţie în prezent. Este timpul de a întoarce pagina rugby-ului internaţional. Am făcut 140 de meciuri-test şi este suficient. Am destule probleme şi am nevoie de timp, pentru a recupera", a explicat Henry, 65 de ani, care este în prezent la Londra pentru a conduce Barbarians cu Australia, sîmbătă, la Twickenham.

În schimb, Graham Henry şi-a oferit serviciile echipelor angajate în Cupa Europei. "Niciodată să nu spui niciodată, dar dorinţa mea este să trăiesc în Noua Zeelandă. Dar dacă mă vrea cineva să-l sfătuiesc în această parte a lumii, o echipă care joacă în Cupa Europei poate, aş fi interesat. Îmi place ce văd în această competiţie, cu pasiune şi un rugby foarte bun. Nu neapărat în acest sezon, s-ar putea face din sezonul viitor", a spus Henry.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.