Liga 1

Marian Cristescu nu se teme de roş-albaştri: "Putem să-i batem din nou pe stelişti"

Marian Cristescu

Articol de Iulian Pavel  —  joi, 24 noiembrie 2011

Căpitanul Braşovului, Marian Cristescu, îi anunţă pe stelişti că vor avea viaţă grea în această etapă şi laudă metodele de pregătire ale lui Şumudică


- Marian, v-a mai liniştit victoria cu Mioveni?

- Cu siguranţă, a fost ca o finală pentru noi, era un meci cu o contracandidată. În acest moment sîntem în subsolul clasamentului, aveam nevoie ca de aer de succes, mai ales că am pierdut meciuri cu adversarele directe în ultimele etape, la Chiajna, la Sibiu.

- Urmează Steaua, sînt unele probleme acolo, speraţi la victorie?
- De ce să nu-i batem? Să nu-şi facă iluzii că vor avea un meci lejer, aşa s-au gîndit şi sezonul trecut şi i-am bătut pe Ghencea cu 3-0. Vom face tot ce putem să obţinem cel puţin un punct.

- Nu vă aflaţi într-o situaţie foarte bună în clasament, au contat şi schimbările de antrenori?
- Clar. Au fost trei antrenori pînă acum, fiecare a avut idei diferite, durează această adaptare, nu se poate imediat. Ne-au debusolat aceste schimbări. Acum trebuie să obţinem cît mai mult din fiecare partidă.

- Şumudică a adus ceva nou la echipă?
- Îmi place că este apropiat de noi. Ştie să creeze o atmosferă bună la antrenamente, dar cînd cere seriozitate, cine greşeşte plăteşte. Şi ştie să te motiveze extraordinar înainte de meciuri, te bagă în vînă imediat.

"Din păcate, nu mai speriem pe nimeni. Toţi vin să joace împotriva noastră, să ne bată, nu mai au respectul care era odată"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.