Liga Campionilor

Manchester United e în pericol să rateze ”optimile” » Coşmarul ”Benfica”

Berbatov, dreapta, a înscris din nou în Ligă după 3 ani, dar asta nu i-a ajutat prea mult lui Man. United

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Alex Ferguson a fost împinsă pe marginea prăpastiei de portughezi. Acum 6 ani, aceştia chiar au eliminat-o din grupe


Marea favorită a grupei Galaţiului, Manchester United tremură acum pentru calificare. Vinovaţi? În primul rînd jucătorii lui Alex Ferguson, dar şi Benfica. Pe greşelile lui Jones, la primul gol încasat, şi De Gea, la cel de-al doilea, lusitanii au marcat şi-au plecat acasă cu un 2-2 de pe Old Trafford. Rezultat ce-i obligă pe campionii Angliei să ia măcar un punct la Basel, aflată la o lungime în spate. Altfel nu vor prinde "optimile" Ligii, ceea ce nu s-a mai întîmplat de 6 ani.

În sezonul 2005-2006, United avea nevoie tot de un egal în ultima etapă a fazei grupelor. Dar Benfica, iarăşi Benfica!, a bătut-o cu 2-1 şi-a mers mai departe în competiţie. La vremea respectivă, primăvara nu i-a găsit pe englezi nici în Europa League. Au terminat ultimii în grupă. Acum însă, graţie Oţelului, fără victorie deocamdată în competiţie, nu se mai pune problema. Locul 3 este deja asigurat, indiferent de rezultatul "şocului" din Elveţia.

Manchester Utd - Benfica 2-2
Au marcat: Jones 3 autog. VIDEO, Aimar 61 VIDEO / Berbatov 30 VIDEO, Fletcher 59 VIDEO

"Sper să terminăm pe locul secund în grupă, pentru că pe Benfica n-o văd împiedicîndu-se cu Oţelul. Va cîştiga sigur"
Alex Ferguson, manager Manchester United

1.17 e cota la Bet365 pentru ca Manchester United să se califice în "optimile" Ligii

12.00 e cota la Sportingbet pentru ca "diavolii" lui Ferguson să cîştige Champions League

City e la mîna lui Villarreal
GRUPA A. Dacă United se poate califica prin propriile-i forţe, concitadina City nu are această şansă. Chiar dac-o bate pe Bayern, deja în "optimi", depinde de rezultatul celuilalt meci, Villarreal - Napoli. Managerul Mancini a admis că şansele de calificare sînt de 30 la sută şi a dat socoteală pentru faptul că Balotelli a jucat cu febră la 1-2 cu Napoli, vomînd pe teren, după ce luni a mîncat o pizza cu prietena într-un restaurant local: "Eu i-am dat învoire. Nu s-a simţit atît de rău, de altfel a şi marcat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.