Liga 1

VIDEO Chiar este fotbalist: Steaua a negociat doi ani cu el, acum e titular la Sevilla!

Armenteros

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 noiembrie 2011

Emiliano Armenteros e printre puţinii jucători buni pe care i-a remarcat Steaua în ultimii ani. N-a reuşit să-l ia de la Sevilla şi acum joacă în prima echipă a andaluzilor


Steliştii nu i-au văzut numai pe Gora Tall şi pe Stelios Parpas. Au mai ochit şi fotbalişti străini buni, doar că pe aceştia n-au putut să-i ia. Adrian Ilie a încercat acum trei ani şi jumătate să-l împrumute de la Sevilla pe Emiliano Armenteros, un mijlocaş ofensiv argentinian pe care spaniolii îl luaseră de la Independiente. Armenteros juca atunci la echipa a doua a Sevillei, dar tot a refuzat să vină în România.

A continuat în Spania şi a ajuns acum să evolueze la prima echipă a andaluzilor. Are 10 meciuri în actuala stagiune din Primera, dintre care patru ca titular. Armenteros are acum 26 de ani şi şi-a îmbunătăţit statutul după stagiunea trecută, una excelentă pentru el, în care a marcat de 20 de ori pentru Rayo Vallecano, unde fusese împrumutat.

Există însă mai multe exemple de scouting şocant de prost! Vi-l mai amintiţi pe Josh Tudela? Becali l-a văzut pe un DVD schimbînd pase cu David Beckham şi a crezut că el e "noul Rădoi". Americanul a fost respins pînă la urmă de Steaua. A jucat între timp un rol într-un serial TV, iar acum e legitimat în Liga a doua nord-americană, la Los Angeles Blues.

Tot într-un eşalon secund e şi Gora Tall, un stoper senegalez cu care Stoichiţă voia să-l înlocuiască pe Ghionea. Africanul a fost la Steaua împrumutat de la APOP, din Cipru, pentru şase luni, dar n-a apucat să joace nici un minut. Între timp, el s-a transferat de la APOP la AEP, în Liga a doua cipriotă.

Vezi mai jos VIDEO unul dintre golurile reuşite de Armenteros contra Valenciei, pe vremea cînd evolua pentru Xerez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.