Liga 1

Antistelismul bate performanţa » Surdu este apreciat de galeria Rapidului pentru scandările împotriva Stelei

Surdu, cu trei reușite, e al treilea marcator al Rapidul în acest sezon, după Herea și Pancu, ambii avînd cîte 6 goluri

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Surdu a reuşit să se facă apreciat de galeria rapidistă prin modul în care strigă împotriva rivalei din Ghencea

Adus în vară după ce i-a expirat contracul cu Steaua, Romeo Surdu (27 de ani) a reuşit să intre în graţiile galeriei giuleştene după doar cîteva luni şi asta în condiţiile în care nu a rupt gura tîrgului pe gazon. Cu toate că spectatorii de la tribuna 0 îi reproşează lui Răzvan Lucescu că-l titularizează pe Surdu, care e şi finul tehnicianului, fanii din peluză îl apreciază pe atacant pentru modul în care scandează împreună cu ei împotriva Stelei.

De fiecare dată cînd e înlocuit, galeria alb-vişinie îl cheamă la salut, iar Romică strigă împotriva foştilor săi colegi din Ghencea cu mult patos. Chiar şi suporterii de la tribuna 0 îl felicită pentru asta: "Bravo, Romică! Asta îţi iese cel mai bine!".

Susţinut de Lucescu junior
Răzvan Lucescu spune însă că e mulţumit şi de evoluţiile lui Surdu şi le cere suporterilor să aibă răbdare cu el: "Nu m-a dezamăgit! Sînt mulţumit de modul în care s-a prezentat pînă acum. Exceptînd meciul de la Tîrgu-Mureş, mereu a făcut ceva, a marcat, a pasat decisiv sau a scos un penalty. Chiar şi cînd nu iese în evidenţă, Surdu ne ajută mult. Are o mare calitate, ştie să se demarce şi reuşeşte să pună presiune de fundaşii adverşi!".

"La fiecare meci, Surdu ajunge la finalizare de 3-4 ori. Ăsta e un mare lucru! Sînt sigur că dacă va primi încredere şi va fi susţinut de fani, va începe să marcheze mai mult"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

3 goluri şi o pasă decisivă a izbutit Surdu pentru Rapid în cele 11 meciuri jucate în Liga 1. Atacantul a reuşit să obţină şi două penalty-uri, cu Astra (3-2) şi cu Gaz Metan (5-3)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.