Liga 1

Argeşenii îşi pun speranţele în Rică şi Dică: "Sînt învăţaţi să dea goluri lui Dinamo" :D

Nicolae Dică și Rică Neaga

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 25 noiembrie 2011

Chiar dacă la prima vedere pe "cîini" îi aşteaptă cel mai uşor meci din acest sezon (duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe gsp.ro), argeşenii îşi pun mari speranţe în partida cu Dinamo. Gurile de foc ale Mioveniului vor fi Rică Neaga şi Nicolae Dică, doi foşti stelişti care şi-au făcut un obicei din a marca împotriva echipei din Ştefan cel Mare.



Fost jucător la Dinamo, Andrei Mărgăritescu îşi pune speranţele în cei doi, capabili s-o ridice pe CS Mioveni din coada clasamentului, spune el.



"Vorbesc mereu cu foştii mei colegi, în special cu Cătălin Munteanu care este naşul meu, dar nu discutăm despre fotbal. Oricum nu sunt nici ei relaxaţi şi vin să nu se încurce aici. Au şi ei o presiune: Rapid le suflă în ceafă, pentru că sînt la doar două puncte de ei. Aşa că nu o să le fie uşor la Mioveni!



Noi nu sîntem într-o situaţie bună, avem moralul destul de şifonat. Dar cum şi nouă ni s-au întîmplat atîtea rele în ultimul timp, cu roşu în secunda 22 şi altele, poate că acum se vor mai schimba lucrurile. Rică şi Dică sînt învăţaţi să dea goluri echipei Dinamo. Meciul are o încărcătură specială, dar putem face faţă", a spus Mărgăritescu



Partida CS Mioveni - Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de gsp.ro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.