Liga 1

Răzvan Lucescu şochează după meciul cu Pandurii: "Mă aşteptam să pierdem"

Răzvan Lucescu a asistat neputincios la prăbușirea echipei sale și la marșul triumfal al oltenilor

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu spune că eşecul de ieri nu e o surpriză, dar scorul şi, mai ales, jocul arătat de elevii săi îl îngrijorează


- Domnule Lucescu, aveţi vreo explicaţie pentru această înfrîngere usturătoare?

- E o victorie indiscutabilă a celor de la Tîrgu Jiu. Gorjenii au meritat să cîştige, au avut o atitudine corectă, o agresivitate pozitivă. După golul din minutul 20 au gestionat perfect situaţia, în timp ce noi am fost în cădere liberă. Oricît de ciudat ar părea, scorul de 3-0 e corect!

- Totuşi, nu e un eşec dureros pentru o candidată la titlu?
- Ba da, dar s-a ajuns aici pentru că ei au prins o zi extraordinară, iar noi una foarte, foarte proastă. Lor le-a ieşit totul, nouă nimic!

- Sînteţi supărat pe jucători?
- O să am o discuţie foarte serioasă cu tot grupul. Mă îngrijorează atitudinea lor. Nu-mi pot explica această oboseală mentală. Ne-a lipsit spiritul de luptă.

- Adică exact ce remarcaţi după victoria cu Gaz Metan...
- Da, medieşenii ne-au dat atunci un semnal de alarmă, dar nu am ştiut să-l interpretăm. Etapa trecută ne-a salvat unitatea grupului şi modul în care fiecare fotbalist s-a dăruit. E dureros, pentru că această înfrîngere ne trage înapoi, însă pe de altă parte era aşteptată. Să nu uităm că Rapidul nu mai pierduse din etapa a doua!

- A fost penalty la primul gol?
- Nu contează arbitrajul după un meci precum acesta. Nu pot să spun dacă a fost sau nu, dar eu accept greşelile. Aşa se întîmplă, cîteodată eşti avantajat, altă dată dezavantajat.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

CIFRELE MECIULUI
Pandurii   -  Rapid
6    ocazii    1
56%    posesie    44%
13    şuturi la poartă    13
6    şuturi la poartă    3

"Secretele noastre sînt respectul reciproc şi buna dispoziţie! Rezultatul e corect, îmi felicit elevii pentru modul în care s-au dăruit pe teren. Sînt unii dintre ei care m-au impresionat"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Am făcut cel mai bun meci din acest sezon. E ceva să baţi Rapidul cu 3-0, nu?! E o echipă bună, dar din cauza noastră a fost de nerecunoscut. Locul nostru e mai sus de poziţia a patra. Mi-ar plăcea să lucrez cu Grigoraş la Steaua!"
Vlad Chiricheş, fundaş Pandurii

"Pandurii a fost echipa mai bună! Asta e mentalitate de învingător izvorîtă din sărăcie. Felicitări gorjenilor!"
George Copos, patron Rapid

"Puteam să pierdem şi mai rău, n-avem nici o scuză! Am fost dominaţi la toate capitolele. După jocul pe care l-au arătat, Pandurii au meritat victoria, categoric!"
Dani Coman, portar Rapid

Herea ia vacanţă?
În minutul 58, Ovidiu Herea a fost nevoit să părăsească terenul accidentat. Mijlocaşul s-a lovit la genunchi, iar medicii se tem să nu fie vorba de o entorsă, situaţie în care "decarul" Rapidului nu ar mai putea evolua în acest an. Mijlocaşul va efectua mîine un control medical amănunţit pentru a vedea cît de grav este. Pe postul său, Răzvan îi mai are la dispoziţie pe Iulian Apostol şi pe Nicolae Grigore.

"Abonat" la tribună!
Pentru a treia oară în acest sezon, Răzvan Lucescu a fost trimis de arbitru în tribune. Antrenorul Rapidului a prostestat în repetate rînduri, ultima oară la accidentarea lui Herea. Tehnicianul a cerut la faza respectivă fault, deşi reluările TV au demonstrat că nu a fost vorba de aşa ceva. În precedentele 14 etape, Răzvan a mai fost eliminat în Ştefan cel Mare, cu Dinamo, şi la Piatra-Neamţ, cu Ceahlăul.

inbox
- La partida de ieri au asistat şi aproximativ 100 de fani ai Universitaţii Craiova, care au afişat un banner: "Prezenţi pentru Craiova, Ştiinţa trebuie să renască".
- Cel mai bun fotbalist de pe teren, Paul Batin, a fost schimbat în minutul 79, după ce a acuzat o accidentare la gleznă. Atacantul Pandurilor a fost călcat de Marcos Antonio, fără intenţie, iar arbitrul nu a dictat nici măcar fault.
- Constantin Zotta a debutat cu ghinion la Rapid. Noul preşedinte executiv al giuleştenilor a stat ieri pe bancă, pentru prima oară de la numirea sa în funcţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.