Campionate

VIDEO Nicoliţă e pe cai mari la St Etienne: gol şi assist în meciul cu Ajaccio

Bănel Nicoliță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Lui Bănel Nicoliţă îi merge din ce în ce mai bine, după ce în urmă cu două etape a reuşitsă marcheze primul său gol în Ligue 1, iar etapa trecută a dat o pasă de gol. Astăzi, în partida cu Ajaccio, a marcat al doilea său gol şi a dat un assist. S-a terminat 3-1 pentru "verzi", care au urcat pe locul 7 în Ligue 1!

VIDEO Vezi aici golul lui Nicoliţă!

Folosit încă din primul minut Nicoliţă a ieşit prima oară la rampă în minutul 7, cînd i-a centrat perfect lui Gradel pentru 1-0. Sinamo Pongolle a reuşit să dubleze avantajul lui St. Etienne cu 12 minute înainte de pauză, apoi Ajjacio a primit lovitura de graţie. Oaspeţii au evoluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui N'Diaye, din minutul 37.

Diawara a redus din diferenţă la 15 minute după fluierul de start al reprizei secunde, însă speranţele le-au fost năruite pe finalul meciului. Nicoliţă a marcat în minutul 84 pentru 3-1, după ce, cu trei miunte înainte, Gradel ţintise transversala cu un şut superb de la marginea careului.

După această victorie, St Etienne urcă pe locul 7 în Ligue 1, cu 23 de puncte.

Tot în etapa a 15-a, echipa lui Daniel Niculae, Nancy, a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Brest, scor 1-2. Revenit după o accidentare la aductori, fostul atacant al Rapidului a început meciul ca rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 70.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.