Europa League

Contează 140.000 de euro în plină "scufundare a Pămîntului"? Hapoel vine pe cai mari la Bucureşti

La Tel Aviv, Coman a făcut minuni în poartă şi Rapid a învins. Din păcate pentru giuleşteni, următoarele trei partide în Europa au însemnat tot atîtea înfrîngeri. Foto: Maariv

Articol de Beno David  —  Monday, 28 November 2011

Delegaţia lui Hapoel Tel Aviv va sosi în această seară la Bucureşti pentru meciul de miercuri cu Rapid, 22:05, ProTV, liveTEXT GSP.ro şi m.GSP.ro, comentat la Radio GSP.

Chiar dacă nu mai au nici o şansă de calificare în primăvara europeană, israelienii au de gînd să bată Rapidul. Vor să şteargă impresia proastă lăsată pînă acum şi să nu fie ultima clasată din grupă la final.

Cei 140.000 de euro care se dau în Eurpa League pentru o victorie contează şi ei în actualele condiţii de criză majoră. Mai ales pentru George Copos, care a făcut un nou împrumut la bancă, i-a adus pe jucători cu salariile la zi şi a achitat două prime înainte de jocul de la Tg Jiu, acolo unde fotbaliştii au oferit o prestaţie penibilă la 0-3 cu Pandurii.

Hapoel Tel Aviv a învins în ultima etapă pe Maccabi Tel Aviv, 3-1 în condiţiile în care din minutul 65 a evoluat cu un om mai puţin, perioadă în care a primit şi a marcat un gol. Formaţia antrenorului Dror Kasthan, 67 de ani, este pe primul loc în campionatul Israelului, la 5 puncte de Maccabi Haifa, cealaltă echipă pe care românii (Steaua) o întîlnesc în Europa League, aflată pe poziţia a 4-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.