Liga 1

Şumudică explică gesturile obscene: "I-am făcut semn secundului că Buga nu are sînge în «instalaţie»"

Marius Şumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2011

Marius Şumudică, antrenorul echipei FC Braşov, a explicat motivele pentru care a fost eliminat la partida cu Steaua, pierdută de "stegari" cu scorul de 0-1.

"Făceam semn că Buga nu are sînge în instalaţie. N-aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu la partida cu Steaua. De la încălzire, cîte înjurături, cîte scuipături... Am un temperament coleric.

L-am văzut pe domnul Nica fugind primul pe scări la pauză. I-am spus că am primit mesaje pe telefon că nu a fost penalty. Mi-a făcut semn să merg mai departe şi cînd a venit toată brigada a spus: "Aţi auzit? Să îl daţi afară!".  Am aruncat cu sticla de apă în pămînt de nervi la ratarea lui Cristescu, pentru că îmi doream foarte mult să cîştig cu Steaua.

Nu am făcut nici un gest la adresa spectatorilor, la adresa arbitrlor. Pur şi simplu m-am întors către secundul meu şi i-am spus că Buga nu are sînge în instalaţie. Pe foate scrie injurii la adresa arbitrilor, proteste repetate, aruncta cu o sticlă de apă spre noi. Sînt total nevinovat. Nu am făcut absolut nimic ca să fiu eliminat. Am pierdut printr-o viciere de rezultat. Poate Steaua nu ne bătea, poate Steaua ieşea la joc şi o prindeam pe contraatac în repriza a doua. Toată lumea a recunoscut că nu a fost penalty.

Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa ceva, eu sînt singurul care am de suferit. Bine. şi echipa, implicit. Plăteşte şi Nica? Şi eu ce să fac dacă peste trei etape arbitrează iar? Cu ce mă încălzeşte", a spus Marius Şumudică la "DigiSport Special".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.