Stranieri

Torje, DESFIINŢAT de italieni: ”E bun doar pe video”

Gabriel Torje

Articol de Constantin Popescu  —  marţi, 29 noiembrie 2011

Presa italiană scrie că Udinese a luat ţeapă cu ex-dinamovistul: ”N-are dribling, nici lovituri sau curse inrezistibile”


Dacă antrenorul Guidolin e tentat să-i acorde timp, "un jucător tînăr se adaptează mai greu într-un campionat nou", ziarele italiene s-au lămurit cu Gabi Torje. Cotidianul Messaggero del Lunedi scrie că atacantul de 22 de ani transferat de Udinese în vară şi văzut drept urmaşul lui Alexis Sanchez a pornit cu dreptul, dar s-a desumflat "cînd adversarii au început să-l cunoască. N-are o varietate prea mare de lovituri, n-are un dribling spectaculos şi nici curse irezistibile".

Ziarul citat insinunează că Udinese a fost păcălită "de imaginile sosite din România cu şuturile lui fulminante. Aici, în Italia, n-a arătat nimic din toate astea. Iar la Bergamo, după întoarcerea de la naţională, a atins fundul în termeni de randament: a fost practic inutil". Viitorul ex-dinamovistului? Impresarul Opria Cristea susţine că "pînă-n vară, Torje rămîne pe loc. Apoi mai vedem. Arsenal îl place".

Mutu, ovaţionat trei minute!
Cu "dubla" contra lui Genoa (2-0), Mutu a redevenit favoritul suporterilor Cesenei. "L-au ovaţionat trei minute după momentul de magie de la golul doi", a remarcat Gazzetta dello Sport, care i-a dat 7,5 şi a dezvăluit: "Românul le promisese colegilor că în cazul unui penalty, el va executa cu scăriţă. S-a ţinut de cuvînt şi-a făcut 1-0". "Victima", fostul coleg de la Fiorentina, Frey, a scris pe Twitter: "Îi mulţumesc lui Adi. M-a încurajat după primul gol".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.