Liga 1

Paszkany îl cauţionează pe Beto: "Terenul Sibiului seamănă cu un maidan pentru raţe"

Arpad Paszkany

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday, 28 November 2011

Omul de afaceri cere arbitri străini la Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR Cluj


Arpad Paszkany a avut o intervenţie la postul clujean de televiziune NCN. Şeful feroviarilor i-a găsit alibiuri lui Beto pentru simularea de la Sibiu. "Degeaba investim bani şi energie, dacă suprafaţa de joc la unele echipe n-are nimic în comun cu fotbalul. La Sibiu era mai degrabă un maidan pentru raţe. Beto are acea execuţie nefericită din cauza calităţii gazonului. 20 la sută e greşeala sa, 80 la sută e de vină terenul. E cu privirea sus, vrea să paseze bine, dar loveşte pămîntul din cauza unei denivelări. Nu e bine să fii prea tehnic, acolo unde chiar nu e cazul.

Eu cred că pe o asemenea suprafaţă de joc baţi şi Barcelona, cu puţină concentrare. Valoarea echipelor se egalizează spre partea inferioară a noţiunii", a spus Paszkany, care a adăugat că Radu Petrescu n-a greşit intenţionat. "Să fim serioşi. Şi noi am piedut 5 puncte pe mîna arbitrilor, în acest sezon. Cel puţin 5 puncte! Oricum, nu ştiu cum s-ar fi desfăşurat partida la 0-1. Şi la Braşov am fost conduşi şi am cîştigat 2-1. Acea decizie ţine exclusiv de valoarea arbitrului. Sînt şi asistenţi, doi la un meci, care uneori lasă impresia că stau degeaba. Cînd intervin, strică tot", a mai spus Paszkany.

Omul de afaceri clujean vrea arbitri străini la meciurile Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR Cluj, decisive pentru stabilirea campioanei de toamnă. "Dintre cei implicaţi în fotbal am militat primul pentru aducerea arbitrilor străini la meciurile importante. Cer public brigăzi străine la Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR. Nu că ar fi neapărat mai buni ca ai noştri, dar măcar eliminăm orice suspiciune", a mai spus Paszkany.

"Calitatea gazonului a influenţat prestaţia echipei noastre. Faza cu Beto s-a întîmplat din cauza unei denivelări. Cluburile trebuie obligate să asigure condiţii decente"
Arpad Paszkany

Vezi aici cum a scăpat-o Beto pe CFR de primirea unui gol la meciul de la Sibiu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.