Liga 1

VIDEO » Răchită: "Dedic victoria oamenilor din Ploieşti care doresc cu ardoare să ne desfiinţăm" ;)

Valeriu Răchită

Articol de Cosmin Prişcă  —  luni, 28 noiembrie 2011

Tehnicianul Petrolului, Vivi Răchită, crede că echipa sa a cîştigat cu şansă la Mediaş (1-0), dar spune că penalty-ul din care s-a înscris singurul gol al partidei a fost dictat corect.

"Am cîştigat cu multă şansă, dar şi asta face parte în joc. Cele trei puncte ne vor ajuta mult pentru supravieţuirea în Liga 1.

La penalty eu zic că apărătorul l-a împiedicat pe Opriţa să ajungă la minge, iar după erorile pe care le-am văzut etapa asta, eu zic că a fost cel mai elocvent 11 metri al etapei. Dedic victoria oamenilor din Ploieşti care doresc cu ardoare să ne desfiinţăm.

Sînt convins că ne vom îndeplini obiectivul, iar dacă vom avea linişte, în 2-3 ani sperăm şi la o cupă europeană", a spus Vivi Răchită.

Petrolul Ploieşti a cîştigat ultimul meci al etapei cu numărul 15, 1-0 la Mediaş cu Gaz Metan. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 60, de Daniel Opriţa, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Teodor Crăciunescu la căderea în careu a marcatorului la un duel cu Markovici. Penalty-ul a fost contestat vehement de medieşeni.

VEZI AICI JOS PRINCIPALELE FAZE VIDEO ALE MECIULUI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.