Campionate

VIDEO Cum să iei 6 etape de suspendare după ce eşti bătut în halul ăsta? :O

Gogniev a fost bătut de persoane necunoscute aflate pe marginea terenului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 29 noiembrie 2011

Jucătorul celor de la FC Krasnodar, Spartak Gogniev, a primit şase etape de suspendare şi o amendă de 1.200 de euro, după ce a fost bătut cu bestialitate în urma eliminării sale din partida cu rezervele celor de la Terek Groznîi

Imediat după ce a văzut două cartonaşe galbene pentru injurii adresate arbitrului, Gogniev l-a împins pe central. Gestul său a fost aspru taxat de oamenii aflaţi pe marginea terenului, care i-au aplicat cîţiva pumni. După ce a reuşit să scape de furia acestora, vîrful de atac a fost luat în primire de cîteva persoane îmbrăcate în uniforme de poliţişti, care l-au lovit cu bastoanele.

Atacantul echipei din prima ligă rusă  s-a ales cu o comoţie cerebrală, cîteva coaste fracturate, nasul rupt şi alte cîteva contuzii serioase, care au necesitat operaţia imediată.

Incidentele de la această partidă nu au trecut cu vederea în Rusia. "Nu avem nevoie de un astfel de fotbal", a fost mesajul  jucătorilor echipei naţionale a Rusiei, care au condamnat scenele reprobabile petrecute la meciul de la Groznîi.

Vezi mai jos imagini cu incidentele de la meciul rezervelor lui Terek şi FC Krasnodar!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.