Liga 1

Explicaţia lui Crăciunescu pentru decizia fiului său: "Penalty şi pentru simulare!" :O

Ion Crăciunescu spune că și-a felicitat fiul pentru prestația de la Mediaș

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Crăciunescu a oferit o explicaţie halucinantă la faza din care Petrolul a marcat din 11 metri unicul gol din meciul cu Gaz Metan


Şeful CCA, Ion Crăciunescu, a stîrnit hohote de rîs ieri, cînd a analizat faza din minutul 60, în urma căreia fiul său, Teo Crăciunescu, a dictat penalty la un duel în careu între Opriţa şi Markovici. Fostul mare arbitru susţine că se impunea lovitura de la 11 metri, dar şi un cartonaş galben petrolistului pentru simulare! "A fost fault în primă fază, apoi prahoveanul a simulat. Teo a lăsat avantaj iniţial, apoi a revenit şi a fluierat penalty, dar trebuia să-l avertizeze pe Opriţa deoarece a simulat apoi căderea!", a spus Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport!

Prezenţi în studio, redactorul şef-adjunct de la Gazeta Sporturilor, Andrei Vochin, şi Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, au rămas fără replică. "Cred că am văzut la viaţa mea cîteva zeci de mii de meciuri, dar aşa ceva n-am auzit niciodată!", a spus MM.

"Nu ştiu de ce vi se pare ceva ciudat! Dacă Opriţa, faultat fiind, ar fi căzut de la început şi apoi îl lovea pe Markovici de supărare, nu s-ar fi dat penalty şi cartonaş roşu pentru petrolist?!"
Ion Crăciunescu, preşedinte CCA

IATĂ AICI FAZA LA CARE TEODOR CRĂCIUNESCU DĂ PENALTY PENTRU PETROLUL LA DUELUL DINTRE OPRIŢA ŞI MARKOVICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.