Liga 1

Maurizio Trombetta nu iartă nimic la Tg. Mureş » Subotici pedepsit!

Danijel Subotici, stînga, în alb, a fost pedepsit de antrenorul Trombetta

Articol de Radu Bichiş, Vlad Amariei  —  Wednesday, 30 November 2011

După Issa Ba, care a fost trimis o săptămînă la "satelit", acum a venit rîndul bosniacului să nu prindă nici un minut cu Chiajna


Deşi a înscris golul unei victorii de aur în etapa trecută cu Petrolul (1-0), atacantul lui FCM Tg. Mureş, Danijel Subotici (22 de ani) nu a prins nici un minut în confruntarea cu Concordia (3-0). Explicaţia? Un conflict cu antrenorul Maurizio Trombetta, care a decis să-l pedepsească pe bosniac.

Conform unor surse autorizate, în repriza secundă a meciului, italianul a intenţionat să-l introducă în ultimul sfert de oră, dar s-a lovit de refuzul lui Subotici, supărat că nu a fost titular! "Dacă nu am fost titular, nu mai are rost să joc!", i-a replicat atacantul. "Bun, atunci, stai jos pe bancă, lîngă mine!", i-a răspuns Trombetta. În plus, tehnicianul îi va face referat de sancţionare pentru că a sfidat ordinul său.

Varianta conducerii
Directorul executiv Aurelian Băbuţan a avut o versiune pentru nefolosirea lui Subotici. "La fel ca alt jucător, care a crezut că e titular pe viaţă la Tg. Mureş, Subotici a trăit din amintirea golului marcat la Ploieşti toată săptămîna la antrenamente. Reprezintă o decizie corectă din partea lui Maurizio şi un avertisment pentru toată lumea de acum înainte. Cine nu se pregăteşte şi nu dă totul pentru echipă rămîne pe bancă!", a explicat Băbuţan.

Issa Ba a fost reprimit
Exilul lui Issa Ba la "satelit" s-a încheiat ieri, cînd jucătorul a fost reprimit la antrenamentele primei echipe. Senegalezul a fost pedepsit şi el de Maurizio Trombetta după ce a întîrziat trei zile la reunirea echipei după pauza competiţională, motivînd că a pierdut avionul. În plus, apropiaţi ai jucătorului au dezvăluit că Issa Ba a fost nemulţumit de întîrzierile salariale, fiind decis să plece în iarnă de la Tg. Mureş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.