Liga 1

Copos îl învinuieşte pe Dinu Gheorghe pentru problemele Rapidului: "S-a greşit selecţia, n-avem atacanţi"

Copos critică selecţia pe care Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu au făcut-o în vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 decembrie 2011

George Copos e nemulţumit de selecţia pe care Răzvan Lucescu şi fostul preşedinte, Dinu Gheorghe, au făcut-o în vară. Patronul giuleştenilor crede că singura problemă pe care Rapidul o are este lipsa unui atacant de valoare, dar promite că o va rezolva.


"În vară s-a greşit profund, s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi. Au fost erori inimaginabile, nu vreau să vorbesc despre cine este vinovat. Dar în iarnă vă asigur că le voi repara eu pe toate", a afirmat Copos.

Rapid are 4 atacanţi în lot: Cassio, Pancu, Sburlea şi Surdu. Cel mai prolific dintre ei este Daniel Pancu(34 de ani), 7 reuşite în toate competiţiile.

Patronul Rapidului consideră compartimentul ofensiv singura problemă a echipei antrenate de Răzvan Lucescu, deşi echipa arată slăbiciuni şi în faza defensivă:

"Sînt convins că Răzvan va administra corespunzător această problemă din defensivă. Nu cred că mai este nevoie de întăriri în acea zonă, îl avem pe Glauber, care este un superjucător, pe Oros, care este un superjucător, ce ne mai trebuie în apărare?".

sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.