Europa League

Lazăr şi Boloni au devenit eroi în Grecia. 2.000 de fani i-au aşteptat la aeroport!

Fanii lui Salonic i-au asteptat pe jucatori la aeroport sa sarbatoreasca impreuna calificarea in primavara europeana Sursa reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 decembrie 2011

Victoria din Anglia, împotriva celor de la Tottenham (2-1), a calificat-o pe PAOK Salonic în primăvara europeană, Costin Lazăr şi Ladislau Boloni devenind eroi în Grecia. Peste 2.000 de suporteri ai alb-negrilor i-au aşteptat cu torţe şi fumigene la întoarcerea pe aeroport, conform Adevărul.

Venit în vară pe banca lui PAOK, Boloni a reuşit să îi califice pe greci în grupele Europa League şi de acolo, mai departe, în primăvara europeană după un parcurs fără înfrîngere în 5 meciuri. Parcursul a început cu o remiză albă pe teren propriu (0-0 Tottenham), a continuat cu un egal (2-2 Rubin) şi 3 victorii (2-1 cu Shamrock, 3-1 la Shamrock şi 2-1 la Tottenham). În ultimul meci, echipa antrenorului român va întîlni Rubin, "acasă".

După 11 etape, formaţia din Salonic ocupă locul 5 în campionat, la 8 puncte de liderul Panathinaikos. În vîrstă de 30 de ani, mijlocaşul român a înscris un singur gol în 11 meciuri şi a dat două pase de gol.

Clasament Grupa A

1.PAOK 5 meciuri 11 puncte
2.Rubin 5 meciuri 10 puncte
3.Tottenham 5 meciuri 7 puncte
4.Shamrock 5 meciuri 0 puncte




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.