Liga 1

Rică Răducanu îl critică pe Coman că s-a luat de galerie: "N-o să mai ai zile bune la noi"

Coman (32 de ani) mai are contract cu giuleştenii pînă pe 1 iulie 2013

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rică Răducanu spune că relaţia Coman - Rapid e compromisă definitiv după ce portarul le-a răspuns dur ultraşilor

La numai două meciuri de cînd îi scandau numele, ultraşii giuleşteni l-au luat iar în colimator pe Dani Coman, pe care l-au huiduit şi ironizat la finalul partidei cu Hapoel (1-3).

Scos de suporteri primul primul vinovat pentru că echipa a încasat a treia oară consecutiv trei goluri, Coman a ripostat public: "Pentru mine, galeria Rapidului nu mai există! Şi asta încă de anul trecut, cînd cei de acolo îmi compuneau tot felul de «cîntece» despre familia mea. Pentru mine contează doar adevăraţii suporteri, cei de la tribunele I şi a II-a".

Rică Răducanu crede că tocmai această reacţie a lui Coman i-a pecetluit acestuia soarta în Giuleşti. "Nu ai voie să faci asemenea declaraţii vizavi de galerie cînd lucrurile merg prost! Dani e băiat valabil, dar nu cred că va mai avea zile bune la noi", a spus fostul mare portar rapidist la Sport Total FM.

George Copos s-a declarat de partea fanilor în conflict: "Galeria s-a comportat excepţional. E normal să mai fie şi suporterii nemulţumiţi, mai ales cînd pe bancă sînt soluţii atît de bune şi pe teren intră unii care fac greşeli".

"Nu prea văd un lider la Rapid şi nici adevărate valori. Încasăm multe goluri în ultima vreme şi nu ştiu de ce"
Rică Răducanu, fost portar Rapid

Copos, atac la Răzvan şi "Vamă"
Patronul Rapidului a răbufnit după al doilea eşec consecutiv la scor al echipei. Copos i-a "urecheat" pe fostul preşedinte Dinu Gheorghe şi pe antrenorul Răzvan Lucescu, reproşîndu-le modul în care au gîndit transferurile în vară. "S-a greşit profund, s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi. Au fost erori inimaginabile, nu vreau să vorbesc despre cine este vinovat. Dar în iarnă vă asigur că le voi repara eu pe toate", a tunat Copos. Cum tandemul "Vamă" - Lucescu jr. a adus în vară doi oameni de atac, Surdu şi Deac, reacţia patronului arată cît de nemulţumit este de randamentul celor doi.

Inbox:
»» "Jocul cu Hapoel a fost bun, dar rezultatul a ieşit prost pentru că s-au făcut două greşeli penibile", a declarat Copos cu trimitere la prestaţia lui Burcă.
»» Noul team-manager al Rapidului, Dănuţ Perjă, va fi instalat oficial astăzi. Fostul fundaş central rapidist a fost prezentat ieri jucătorilor.
»» Sub motto-ul "Duminică în număr cît mai mare lîngă echipă", şefii au decis ca meciul cu Sportul, de duminică, ora 20:30, să fie la promoţie pentru femei şi copiii sub 14 ani, care vor avea intrare gratuită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.