Europa League

Gigi Becali vede un haos total în stilul Ilie Stan: "Nu ştie sistemul 4-3-3, jucăm după ureche, fotbaliştii stau prost în teren!"

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 decembrie 2011

Gigi Becali i-a sugerat în urmă cu ceva timp lui Ilie Stan să schimbe sistemul, de la 4-4-2 la 4-3-3. Acum, finanţatorul Stelei s-a răzgîndit: "Nu jucăm nimic în sistem 4-3-3 ". Becali îl critică pe antrenorul Stelei, pe care nu-l consideră în stare să aplice un joc modern echipei sale

"Nu avem trasee de joc, nu avem nimic! Joacă jucătorii aşa, după ureche, după calitatea lor. Păi antrenorul trebuie să vadă, dar dacă a schimbat sistemul, e greu, nu vezi? El aşa a hotărât, e treaba lui. Nu ştiu, nu sunt eu profesor, nu mai vreau să vorbesc pentru că s-a dovedit că nu mă pricep. Şi atunci eu doar comentez ce văd. Şi văd că la 4-3-3 nu avem nici un traseu.

Eu am spus-o, la 4-3-3 trebuie să ai şi jucători, trebuie să ai şi antrenor. Că nu orice antrenor ştie să implementeze 4-3-3. Mai bine juca 4-2-3-1, un sistem pe care îl ştia şi el.

E greu sistemul ăsta, trebuie să ai mare experienţă, cu ani şi ani de experienţă ca să implementezi 4-3-3-ul ăsta. Să îi spui jucătorului cum să stea, unde să stea. Noi am făcut 4-3-3, dar fiecare jucător stă unde vrea pe teren. Păi stai, că fiecare trebuie să aibă aria lui de acoperire la 4-3-3. Nu ştiu, jocul nu-mi place. Atitudinea îmi place, nu am ce să spun, dar nu-mi place jocul", a declarat Gigi Becali.

Steaua a pierdut cu Schalke, 1-2. Ca să se ducă în primăvara europeană, trebuie să bată pe AEK Larnaca pe 14 decembrie, pe Arena Naţională, iar Schalke să nu piardă în Israel, cu Maccabi Haifa.

sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.