Liga 1

Giuleştenii cer, Crăciunescu se conformează » Bocăneală schimbat cu Teo la Rapid - Sportul

Zotta nu vede cu ochi buni delegarea lui Bocăneală la meciul cu Sportul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 decembrie 2011

UPDATE 2 În urma atenţionării făcute de Constantin Zotta, CCA a luat decizia de a-l înlocui pe Marius Bocăneală cu Teodor Crăciunescu. Fiul preşedintelui CCA fusese delegat iniţial ca arbitru de rezervă la partida din Giuleşti.

UPDATE Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a declarat pentru gsp.ro: "Luăm în calcul schimbarea lui Bocăneală. Nu ne-am dat seama de faptul că este cumnatul lui Marius Stan, iar Rapidul va juca la Galaţi. Ne este foarte greu să facem delegările, avem şase arbitri plecaţi din ţară, indisponibili pentru această etapă"

Delegarea lui Marius Bocăneală la partida dintre Rapid şi Sportul Studenţesc a încins apele în tabăra rapidistă, datorită legăturilor dintre central şi gălăţeanul Marius Stan

Constantin Zotta, preşedintele clubului din Giuleşti, acuză delegarea lui Bocăneală, deoarece Rapidul va juca, în chiar etapa următoare, cu Oţelul Galaţi. Oficialul rapidist consideră că fluieraşul ar putea avertiza anumiţi jucători de la echipa de sub podul Grant, aceştia fiind automat suspendaţi pentru meciul viitor.

"E inadmisibil să fie delegat cumnatul lui Marius Stan la meciul nostru cu Sportul. În etapa viitoare, noi jucăm la Galaţi, club condus de soţul surorii lui Bocăneală, domnul Marius Stan.

Noi avem opt jucători la limita suspendării, de unde voi şti dacă a existat sau nu o intenţie ascunsă în momentul în care unul din ei va fi avertizat? Vreau să cred că e doar o mare greşeală pe care Ion Crăciunescu a comis-o, cer ca centralul partidei să fie schimbat", a punctat Zotta pentru gsp.ro.

8 jucători de la Rapid se află la limita suspendării: Marcos Antonio, Coman, Burcă, Alexa, Deac, Herea, Pancu, Teixeira

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.